Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Cavusoglu κατά Ελλάδας: Αυτοί που δίνουν μαθήματα δικαίου πετούν δακρυγόνα σε αθώους

Cavusoglu κατά Ελλάδας: Αυτοί που δίνουν μαθήματα δικαίου πετούν δακρυγόνα σε αθώους
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σταματούμε όσους εγκαταλείπουν τη χώρα μας, αλλά είναι καθήκον της Ελλάδας να τους συμπεριφέρεται όπως αρμόζει σε ανθρώπους
Σε μια άνευ προηγουμένου προκλητική δήλωση κατά της Ελλάδας για την αντιμετώπιση, από τις ελληνικές αρχές, των χιλιάδων προσφύγων που έχουν συγκεντρωθεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Melvut Cavusoglu.
Με ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία μάλιστα απαντά σε δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια,  και παραθέτοντας φωτογραφίες από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα στον Έβρο, αναφέρει:
«Κοιτάξτε ποιος μας δίνει μαθήματα για το διεθνές δίκαιο! Χωρίς ντροπή πετούν δακρυγόνα κατά χιλιάδων αθώων που έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορά τους. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σταματούμε όσους εγκαταλείπουν τη χώρα μας, αλλά είναι καθήκον της Ελλάδας να τους συμπεριφέρεται όπως αρμόζει σε ανθρώπους!».
Υπενθυμίζεται ότι δηλώσεις σχετικά με το μεταναστευτικό έκανε νωρίτερα και ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος, Tayyip Erdogan, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ήδη 18.000 μετανάστες πέρασαν τα σύνορα της Τουρκίας προς την Ευρώπη».
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης