Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε επτά ανήλθαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα- Τι ανακοινώθηκε

Σε επτά ανήλθαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα- Τι ανακοινώθηκε
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάφα έφτασαν τα επτά
Σε επτά ανέρχονται πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Στα τέσσερα κρούσματα, δύο στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη, που ήταν γνωστά, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας ανακοινώθηκαν ακόμη τρία, ανεβάζοντας στον συνολικά αριθμό στα επτά.
Όπως έγινε γνωστό, «το πρώτο πρόκειται για Ελληνίδα, στενή επαφή του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος, η οποία παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.
Το δεύτερο νέο κρούσμα είναι Έλληνας, ο οποίος ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας και παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας.
Το περιστατικό διεγνώσθη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.
Το τρίτο πρόκειται για Έλληνα, στενή επαφή του τρίτου επιβεβαιωμένου κρούσματος, ο οποίος παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας.
Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ».
Σημειώνεται ότι το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα ήταν αυτό της 38χρονης, η οποία ζει στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε θετική στον κοροναϊό, όπως και το παιδί της, ενώ για τα 2 πρώτα στην Αθήνα, πρόκειται για μια 40χρονη από το Μαρούσι που νοσηλεύεται στο «Αττικόν» και ακόμη μια 36χρονη, που νοσηλεύεται επίσης στο ίδιο νοσοκομείο.
Στο μεταξύ, αρνητικά ήταν τα δείγματα από 153 άτομα γύρω από τα 4 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που ελήφθησαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης