Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπουργείο Υγείας για αυτοσχέδια καρναβάλια: Βάζετε σε κίνδυνο μόλυνσης από τον κορωνοϊό τις ευπαθείς ομάδες

tags :
Υπουργείο Υγείας για αυτοσχέδια καρναβάλια: Βάζετε σε κίνδυνο μόλυνσης από τον κορωνοϊό τις ευπαθείς ομάδες
Τα προληπτικά μέτρα είναι μέτρα ατομικής και συλλογικής ευθύνης επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας
«Αγνοώντας τις συστάσεις των ειδικών, βάζουμε σε σοβαρό κίνδυνο ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας, σχολιάζοντας τις αυθόρμητες καρναβαλικές εκδηλώσεις που έγιναν σε πόλεις της Ελλάδας παρά τις συστάσεις των ειδικών.
Παρά την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, αυτές "στήθηκαν" αυθόρμητα από πολίτες, που αψήφισαν τις συστάσεις των ειδικών για πιθανό κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.
Το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του κάνει για μια ακόμη φορά τη σύσταση να προστατεύσουμε όλοι τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και να φτιάξουμε ένα ανθρώπινο τείχος προστασίας γι' αυτούς.
Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας επισημαίνεται:
«Το Υπουργείο Υγείας επισημαίνει ότι τα προληπτικά μέτρα που παίρνουμε για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, είναι μέτρα ατομικής και συλλογικής ευθύνης όλων μας.
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι αγνοώντας τις συστάσεις των ειδικών, βάζουμε σε σοβαρό κίνδυνο ανθρώπους γύρω μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Αν θέλουμε κάτι συλλογικό λοιπόν, ας φτιάξουμε ένα ανθρώπινο τείχος προφύλαξης των ευπαθών συμπολιτών μας γιατί μόνο εμείς μπορούμε να τους προστατεύσουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης