Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

WIND VISION και FOX Life σε στέλνουν στο Seattle!

tags :
WIND VISION και FOX Life σε στέλνουν στο Seattle!
Εμπειρία Grey’s Anatomy 6 ημερών για 2 τυχερούς συνδρομητές WIND ONE και WIND VISION
Ο διαγωνισμός τελειώνει, οι βαλίτσες ετοιμάζονται και το Seattle σε περιμένει!
H WIND VISION και το FOX Life στέλνουν δύο υπερτυχερούς στο Σιάτλ της Αμερικής παρέα με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο για να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία, εμπνευσμένη από την σειρά του FOX Life, Grey’s Anatomy.
Οι συνδρομητές και λάτρεις της σειράς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την online φόρμα στο site της WIND www.wind.gr και συγκεκριμένα στο www.wind.gr/windvision/greys_anatomy.
Όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές WIND ONE με WIND VISION Family / Full Pack μπορούν  να λάβουν μέρος στον online διαγωνισμό με δώρο ταξίδι 6 ημερών στο Σιάτλ της Αμερικής.
Οι νικητές θα είναι δύο και θα απολαύσουν μία εμπειρία εμπνευσμένη από την αγαπημένη σειρά Grey’s Anatomy που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21.00, στο FOX Life. Το δώρο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από και προς το Σιάτλ, διαμονή στο Hotel Max, Walking Tour εμπνευσμένο από τη σειρά, πρόσβαση στο Space Needle (τον εμβληματικό πύργο 184 μέτρων στο κέντρο του Σιάτλ), εισιτήρια για το Seattle Ferry, ιδιωτικό Gourmet Roasting Tour, δείπνο σε εστιατόριο του Tom Douglas.
Μια εμπειρία ζωής γίνεται πραγματικότητα από τη WIND.
Ο διαγωνισμός λήγει στις 6/03.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης