Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Συνεχίζει την προπαγάνδα η Τουρκία - Soylu: Θα καταγγείλουμε την Ελλάδα σε διεθνείς οργανισμούς για τον θάνατο 2 μεταναστών

Συνεχίζει την προπαγάνδα η Τουρκία - Soylu: Θα καταγγείλουμε την Ελλάδα σε διεθνείς οργανισμούς για τον θάνατο 2 μεταναστών
Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Süleyman Soylu, θα μεταβεί στην Αδριανούπολη για να επιθεωρήσει την κατάσταση στα σύνορα
Η Τουρκία συνεχίζει την προπαγάνδα εις βάρος της Ελλάδας κατηγορώντας την για τον θάνατο μεταναστών στα σύνορα, την ώρα που η Τουρκία είναι εκείνη που έχει εισβάλει στη Συρία προκαλώντας τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων.
Σε σημερινές (5/3/2020) του δηλώσεις ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Süleyman Soylu, επέμεινε ότι δύο μετανάστες έπεσαν νεκροί από ελληνικά πυρά.
Μάλιστα, ο Soylu υποστήριξε ότι θα καταγγείλει την Ελλάδα στους διεθνείς οργανισμού για τη στάση της απέναντι στους πρόσφυγες.
«Η Τουρκία θα πάει στους διεθνούς οργανισμούς την Ελλάδα για τη μεταχείριση των προσφύγων, θα καταθέσει καταγγελία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τον θάνατο δύο μεταναστών από τα ελληνικά στρατεύματα» φέρεται να υποστήριξε ο Soylu σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό.
Ωστόσο, το επικοινωνιακό παιχνίδι της Τουρκίας συνεχίζεται, καθώς σήμερα αναμένεται να μεταβεί στην Αδριανούπολη ο Soylu, ενώ ο Recep Tayyip Erdogan συναντάται με τον Vladimir Putin στη Μόσχα για το θέμα του Ιντλίμπ.
Σημειώνεται ότι από τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/2/2020), στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι περιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα και στη συνέχεια σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος έκανε πράξη την απειλή για «άνοιγμα των πυλών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης