Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τρεις στους τέσσερις Βρετανούς θα ταξιδέψουν κόντρα στο κορωνοϊό

tags :
Τρεις στους τέσσερις Βρετανούς θα ταξιδέψουν κόντρα στο κορωνοϊό
Το 75% όσων πέταξαν από ένα αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου το τελευταίο έτος, θα κάνουν το επόμενο ταξίδι τους στο εξωτερικό όπως είχε προγραμματιστεί
Οι τρεις στους τέσσερις ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου εξακολουθούν να σχεδιάζουν τις επόμενες διακοπές τους, παρά την επιδημία κορωνοϊού, όπως αποκαλύπτει έρευνα του Holiday Extras.
Το 75% όσων πέταξαν από ένα αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου το τελευταίο έτος, θα κάνουν το επόμενο ταξίδι τους στο εξωτερικό όπως είχε προγραμματιστεί.
Για τους ερωτηθέντες ηλικίας άνω των 40 ετών, το ποσοστό αυτό αυξάνεται στο 83% και για τους πάνω από 60 ετών, στο 91%.
- Το 59% λένε ότι ταξιδεύουν μέσω επιλογής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ιός είναι επίσης παρόν στο Ηνωμένο Βασίλειο ή επειδή δεν πιστεύουν ότι ο ιός υπάρχει στον προορισμό τους ή επειδή απλώς δεν ενδιαφέρονται.
- Το 16% ταξιδεύει λόγω ανάγκης. Είτε επειδή πρέπει να κάνει το ταξίδι, είτε δεν μπορούν να ακυρώσουν ένα ταξίδι που έχουν κλείσει.
- Μόνο το 10% των Βρετανών ταξιδιωτών αποφάσισε να μην κάνει διεθνή ταξίδια κατά τη διάρκεια της επιδημίας.
- Το 13% αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι επειδή για παράδειγμα ο μεταφορέας τους ακύρωσε την κράτησή τους ή ακυρώθηκε ένα ταξίδι εργασίας ή λόγω ιατρικών συμβουλών.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης