Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Εξελέγη η νέα Επιτροπή Ελέγχου στη Folli - Follie

tags :
Εξελέγη η νέα Επιτροπή Ελέγχου στη Folli - Follie
Η Επιτροπή Ελέγχου αποτελεί Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας
Tην εκλογή της νέας Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας αποτελούμενη από τους κκ. Γεώργιο Ιωαννίδη του Ιωάννη, μη εκτελεστικό Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και Περικλή Δοντά του Νικολάου και Ηλία Πεντάζο του Παναγιώτη, ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 
Η Επιτροπή Ελέγχου αποτελεί Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «FF GROUP» (εφεξής η «Εταιρεία»), σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κανονισμού για την Κατάχρηση της Αγοράς (ΕΕ) 596/2014 (MAR), το άρθρο 2 παρ. 2 (ε) της Απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τον Κανονισμό του Χ.Α., καθώς και τον Ν. 3016/2002 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης, ανακοινώνει ότι, εξελέγη νέα Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας αποτελούμενη από τους κκ. Γεώργιο Ιωαννίδη του Ιωάννη, μη εκτελεστικό Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και Περικλή Δοντά του Νικολάου και Ηλία Πεντάζο του Παναγιώτη, ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Η Επιτροπή Ελέγχου αποτελεί Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Εταιρεία, σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR.
Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κα. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης