Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συλλήψεις 12 αλλοδαπών στο «Ελ. Βενιζέλος» - Προσπάθησαν να ταξιδέψουν προσποιούμενοι τους αθλητές χάντμπολ

Συλλήψεις 12 αλλοδαπών στο «Ελ. Βενιζέλος» - Προσπάθησαν να ταξιδέψουν προσποιούμενοι τους αθλητές χάντμπολ
Για παραβάσεις του Κώδικα μετανάστευσης και της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Δώδεκα αλλοδαποί, που δηλώνουν Σύροι, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν  στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», καθώς προσπάθησαν να φύγουν από την Ελλάδα προσποιούμενοι τους αθλητές ομάδας χάντμπολ.
Ειδικότερα, το απόγευμα της Παρασκευής 6/3 οι κατηγορούμενοι πήγαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να ταξιδέψουν στην Αυστρία.
Από αυτούς, οι  11 κατείχαν διαβατήρια Βουλγαρίας, στα οποία είχαν αντικαταστήσει την σελίδα προσωπικών δεδομένων με άλλη πλαστή που είχε τη φωτογραφία τους, ενώ ο δωδέκατος κατείχε γνήσιο διαβατήριο το οποίο, όμως, είχε εκδοθεί υπέρ άλλου προσώπου.
Οι αλλοδαποί, προκειμένου να εξαπατήσουν τους αστυνομικούς πήγαν όλοι μαζί στο αεροδρόμιο, φορώντας ομοιόμορφη αθλητική ενδυμασία και ίδια σακίδια, προσποιούμενοι τους αθλητές ομάδας χάντμπολ.
Ωστόσο, στον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο και σκοπός τους ήταν να φύγουν παράνομα από την Ελλάδα, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Οι κατηγορούμενοι, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης