Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Προσπάθεια αντίδρασης μετά το γενικευμένο sell off – Οι ξένες αγορές καθορίζουν την τάση

tags :
ΧΑ: Προσπάθεια αντίδρασης μετά το γενικευμένο sell off – Οι ξένες αγορές καθορίζουν την τάση
Μέτρα τόνωσης της οικονομίας περιμένουν οι αγορές από τις ΗΠΑ – Ισχυρή αντίδραση στα παράγωγα Wall Street και Ευρώπης
Μετά τις μεγάλες χθεσινές απώλειες και τη σημερινή αντίδραση που καταγράφεται στα παράγωγα Ευρώπης και Αμερικής, οι αναλυτές περιμένουν ανοδική αντίδραση στην εγχώρια αγορά, η οποία βρίσκεται σε υπερπουλημένα επίπεδα.
Τα μέτρα τόνωσης που αναμένονται στις ΗΠΑ προκειμένου να μειωθούν οι οικονομικές επιπτώσεις προσφέρουν προοπτικές αντίδρασης.
Πάντως, οι αναλυτές παραμένουν ανήσυχοι μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και την εξάπλωση του ιού, ειδικά στην Ιταλία, η οποία μπήκε χθες σε καραντίνα λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων και των θυμάτων.

Euroxx
Περιμένουμε η μεταβλητότητα να είναι το κύριο χαρακτηριστικό της συνεδρίασης με μία αντίδραση μετά τις χθεσινές μεγάλες απώλειες να είναι πιθανή.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε οι ελληνικές μετοχές να λάβουν κατεύθυνση από τις διεθνείς αγορές, οι οποίες αναμένεται να ανακάμψουν, περιμένοντας πιθανά μέτρα τόνωσης στις ΗΠΑ, όπως μειώσεις φόρου μισθοδοσίας, για να αντισταθμίσουν τον αντίκτυπο της επιδημίας του κοροναϊού.

Βeta
Μία τεχνική αντίδραση είναι δικαιολογημένη σήμερα με κάθε τρόπο.
Τα κέρδη των ευρωπαϊκών αγορών δείχνουν ένα θετικό άνοιγμα για το ΧΑ. Περιμένουμε ισχυρή αντίδραση σε όλο το ΧΑ, που βρίσκεται σε υπερπουλημένα επίπεδα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης