Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλία: «Παγώνει» η αποπληρωμή τραπεζικών δανείων και φόρων, λόγω κορωνοϊού

Ιταλία: «Παγώνει» η αποπληρωμή τραπεζικών δανείων και φόρων, λόγω κορωνοϊού
H Ιταλία θα εγκρίνει την Τετάρτη τα νέα έκτακτα μέτρα
Το «πάγωμα» της αποπληρωμής των τραπεζικών δανείων και των φόρων θα ανακοινώσει η Ιταλία, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που αναμένεται να εγκριθεί την Τετάρτη, λόγω του κορωνοϊού.
Η Ιταλίδα υφυπουργός οικονομικών Laura Casteli, πρόσθεσε ότι λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που έχει δημιουργηθεί με τον κορωνοϊό, θα σταματήσει προσωρινά και η καταβολή της αυτασφάλισης από τους ελεύθερους επαγγελματίες.
 «Θα εγκρίνουμε πολλά και ουσιαστικά μέτρα», τόνισε η Castelli, εξηγώντας ότι θα στηριχθούν με ταμείο ανεργίας όλες οι επιχειρήσεις που αναγκάζονται να διακόψουν την παραγωγή τους.
 Σε ό,τι αφορά τη βοήθεια των ασθενών, ο πάπας Φραγκίσκος ζήτησε από τους καθολικούς ιερείς να δίνουν την κοινωνία κατ΄οίκον σε όσους ασθενείς βρίσκονται σε απομόνωση.
 «Ζητούμε από τον Θεό οι ιερείς μας να βρουν την δύναμη να φέρουν τον λόγο του Θεού και την κοινωνία στους ασθενείς στηρίζοντας το έργο των εθελοντών, των γιατρών και των νοσοκόμων», τόνισε ο ποντίφικας.
 Στις καθολικές εκκλησίες της Ιταλίας οι λειτουργίες σταμάτησαν μέχρι τις 3 Απριλίου και δεν θα τελούνται ούτε θρησκευτικοί γάμοι και κηδείες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης