Κορωνοϊός: Η Beat αρχίζει από σήμερα (10/3) κατ’ οίκον εργασία

Κορωνοϊός: Η Beat αρχίζει από σήμερα (10/3) κατ’ οίκον εργασία
H Βeat γίνεται η πρώτη μεγάλη εταιρεία στην Ελλάδα που προωθεί, λόγω κορωνοϊού, την εργασία από το σπίτι.
Με ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ο ιδρυτής της δημοφιλούς εταιρείας διαμοιρασμού μετακινήσεων Beat, Νίκος Δρανδάκης, ανακοίνωσε πως αποφασίστηκε εργασία εξ αποστάσεως για όσους μετακινούνται με δημόσια μέσα μεταφοράς και, πιθανόν, από αύριο για όλους.
«Βρισκόμαστε σε μια στιγμή της ιστορίας παράξενη, μοναδική, που πιθανότατα κανείς μας δεν έχει ξαναζήσει στο παρελθόν.
Ο καθένας μας έχει ίσο μερίδιο ευθύνης με όλους τους άλλους για τον βαθμό διάδοσης του ιού COVID-19 και συνεπώς για τη δημόσια υγεία.
Στο γραφείο της Αθήνας στην Beat αποφασίσαμε να καθιερώσουμε από σήμερα εργασία από το σπίτι για όσους μετακινούνται με δημόσια μέσα μεταφοράς, και πιθανότατα από αύριο για όλους, παρόλο που δεν είχαμε κάποιο κρούσμα ως τώρα.
Ταυτόχρονα αναβάλλονται και όλα τα ταξίδια. Είναι απαραίτητο ο καθένας, ιδιώτες, επιχειρήσεις, δημόσιοι φορείς, να πάρει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί άμεσα. Better safe than sorry.
Ελπίζω να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτή την απειλή σε όσο χαμηλότερα επίπεδα γίνεται» έγραψε ο Νίκος Δρανδάκης.
Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως η πλειονότητα των εργαζομένων της Beat εργάζονται κάνοντας χρήση φορητού υπολογιστή, ενώ παράλληλα οι online εργασίες υλοποιούνται μέσω υπολογιστικού νέφους (cloud).

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS