Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπουργείο Πολιτισμού: Διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή του κρουαζιερόπλοιου MSC Opera με την μετάδοση του κορωνοϊού στην Ηλεία

tags :
Υπουργείο Πολιτισμού: Διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή του κρουαζιερόπλοιου MSC Opera με την μετάδοση του κορωνοϊού στην Ηλεία
Η Υπουργός Πολιτισμού, κα Μενδώνη επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων ένδικων μέσων εναντίον όσων δημιουργούν και αναπαράγουν fake news
Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που εμπλέκουν το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera με την μετάδοση του κορωνοϊού στην Ηλεία εξέδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Όλοι όσοι έχει πιστοποιηθεί ότι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό στην περιοχή της Ηλείας, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας, είναι ταξιδιώτες από τους Αγίους Τόπους ή πρόσωπα, τα οποία συνδέονται με αυτούς.
Η προσπάθεια κατασυκοφάντησης της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία επιχειρείται από συγκεκριμένα Μέσα, στερείται οποιουδήποτε ψήγματος αληθείας.
Επισημαίνεται ότι, την ώρα του κατάπλου του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου στο Κατάκολο, ήταν παρόντες εκπρόσωποι του ΕΟΔΥ και της αρμόδιας υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας της περιοχής.
Είναι απαράδεκτο, τα συγκεκριμένα Μέσα να εκμεταλλεύονται την ευαισθησία και τη διάχυτη ανησυχία της ελληνικής κοινωνίας.
Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού επιφυλάσσεται για την άμεση άσκηση των νομίμων ένδικων μέσων εναντίον όσων δημιουργούν και αναπαράγουν fake news».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης