Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Υπουργείο Τουρισμού: Κίνητρα για τη στήριξη της αεροπορικής συνδεσιμότητας και των επιβατικών ροών

tags :
Υπουργείο Τουρισμού: Κίνητρα για τη στήριξη της αεροπορικής συνδεσιμότητας και των επιβατικών ροών
Μείωση των χρεώσεων των αεροδρομίων, αναπροσαρμογή των στρατηγικών μάρκετινγκ και επέκταση της τουριστικής περιόδου και το φθινόπωρο οι παρεμβάσεις που συζητήθηκαν
Η ανάγκη για τη χάραξη μιας στρατηγικής κινήτρων για τη στήριξη της αεροπορικής συνδεσιμότητας και των επιβατικών ροών αναδείχθηκε στη συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, της Προέδρου του ΕΟΤ, κυρίας Άντζελας Γκερέκου, του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Φραγκάκη και των στελεχών της British Airways Holidays και IAG (Αεροδρόμιο Heathrow), κ. James Burrows και κυρίας Fatima Hawkins.
Το νέο τοπίο που διαμορφώνεται, οι προκλήσεις και οι κίνδυνοι για τον τουριστικό κλάδο, λόγω και του κορωνοϊού, μονοπώλησαν τη συζήτηση των δυο πλευρών.
Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν μια σειρά παρεμβάσεων, όπως η μείωση των χρεώσεων των αεροδρομίων, η αναπροσαρμογή των στρατηγικών μάρκετινγκ και η επέκταση της τουριστικής περιόδου και το φθινόπωρο.
Ο Όμιλος της British Airways και η ηγεσία του ελληνικού τουρισμού επισφράγισαν τη διαχρονική και ιστορική τους δέσμευση ως βασικοί συνεργάτες που εργάζονται από κοινού για την προώθηση και τη στήριξη ολόκληρου του κλάδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης