Συνάντηση Μητσοτάκη με περιφερειάρχες – Συντονισμός για τον κορωνοϊό

Συνάντηση Μητσοτάκη με περιφερειάρχες – Συντονισμός για τον κορωνοϊό
Στις 12:30 ο Στ.Πέτσας θα ανακοινώσει τα κυβερνητικά μέτρα για τον κορωνοϊό
Συνάντηση με τους περιφερειάρχες για το συντονισμό των δράσεων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού θα έχει σήμερα Τετάρτη 11/3 ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.
Κατά τη συνάντηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 το πρωί, ο κ.Μητσοτάκης, μαζί με τους υπουργούς Υγείας, Β. Κικίλια και Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, τον γ.γ.Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιά και τον αρμόδιο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σ.Τσιόδρα, θα ενημερώσουν τους περιφερειάρχες για την εξέλιξη της επιδημίας και θα συζητήσουν σχετικά με τον συντονισμό κυβέρνησης-αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση του ιού.
Επίσης, ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, θα συναντάται κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν απαιτείται, με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη ενώ στις 17:00, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει σύσκεψη με τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκη, με βασικό αντικείμενο την ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Ιταλία.
Σημειώνεται πως τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό θα ανακοινωθούν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και αργά το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το γενικότερο πλαίσιο αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS