Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αποκάλυψη: Πόσα χρήματα έχει πάρει η Deloitte για το forensic της Creta Farms που δεν έχει παραδοθεί

tags :
Αποκάλυψη: Πόσα χρήματα έχει πάρει η Deloitte για το forensic της Creta Farms που δεν έχει παραδοθεί
Ποσό ύψους 199.000 ευρώ έχει λάβει η Deloitte χωρίς να έχει παραδώσει ακόμα το πόρισμα του ελέγχου forensic που έχει πραγματοποιήσει στην Creta farms σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ενώπιον των δικαστηρίων
Ποσό ύψους 199.000 ευρώ έχει λάβει η Deloitte χωρίς να έχει παραδώσει ακόμα το πόρισμα του ελέγχου forensic που έχει πραγματοποιήσει στην Creta farms σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ενώπιον των δικαστηρίων μέσω των πληρεξουσίων δικηγόρων της η εταιρία.
Ειδικότερα σε έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα (12/3) το bankingnews αναφέρεται πως πέραν από τα 199.000 ευρώ που έχουν καταβληθεί από την  Creta Farms στη Deloitte απομένει προς καταβολή ποσό 248.000 ευρώ προκειμένου να αποπληρωθεί το κόστος του ελέγχου.
Δηλαδή σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρίας το συνολικό κόστος του ελέγχου forensic που έχει διατάξει η Επιτροπή κεφαλαιαγοράς ανέρχεται σε περίπου 450.000 ευρώ και αναζητείται τρόπος αποπληρωμής του μέσω διαβούλευσης για διακανονισμό του.
Βέβαια οι θέσεις της εταιρίας έρχονται σε αντίθεση με τις πληροφορίες που ανέφεραν πως οι τράπεζες έχουν δεσμευτεί ότι θα καλύψουν το ποσό εφ όσον δεν αποπληρωθεί η Deloitte προκειμένου το πόρισμα να είναι διαθέσιμο στις εποπτικές αρχές.
Επισημαίνεται ότι η θέση της Creta Farms διατυπώθηκε μετά από αίτημα διαχειριστικού ελέγχου που υπέβαλε ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης εναντίον του οποίου επιτίθεται η εταιρία ζητώντας του να καταβάλει 1,5 εκ ευρώ το «οποίο αφαίρεσε από τα ταμεία της εταιρίας». Βέβαια το συγκεκριμένο ποσό δεν αναγράφεται σε καμία οικονομική κατάσταση όπως και ποσό περίπου 1,4 εκ ευρώ που για τον κ. Εμ Δομαζάκι που εμφανίζονται ως δάνεια των μετόχων της εταιρίας και όχι υπεξαίρεση όπως αναφέρουν οι νομικοί της παραστάτες.

Image

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης