Τελευταία Νέα
Speculator

Μετακομίζει η Επ. Κεφαλαιαγοράς - Που θα στεγαστεί πόσο είναι το ενοίκιο και το κόστος μετακόμισης;

tags :
Μετακομίζει η Επ. Κεφαλαιαγοράς - Που θα στεγαστεί πόσο είναι το ενοίκιο και το κόστος μετακόμισης;
Μετακομίζει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Σε νέα διεύθυνση θα στεγάζεται το αμέσως επόμενο διάστημα, κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη Απριλίου η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά από πολύχρονη παραμονή στην οδό Κολοκοτρώνη.
Οι υπηρεσίες της Επιτροπής θα στεγαστούν στην οδό Πανεπιστημίου 18 με άγνωστο προς το παρόν μίσθωμα καθώς δεν έχει δημοσιοποιηθεί παρά το γεγονός ότι το συμφωνητικό μίσθωσης υπεγράφη στις 17 Φεβρουαρίου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι το μίσθωμα είναι 60.000 ευρώ μηνιαίως.
Για την ακρίβεια πάντως υπεγράφη συμφωνητικό υπομίσθωσης γεγονός που σημαίνει ότι η Επιτροπή ενοικιάζει το κτίριο από φορέα που έχει υπογράψει σύμβαση μίσθωσης με τον ιδιοκτήτη.
Για τις ανάγκες μετακόμισης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έχει  προκηρύξει ηλεκτρονικό διαγωνισμό με προϋπολογισθέν κόστος 297.600 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το τέλος του 2018 η Επιτροπή μίσθωνε το ακίνητο στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη που στεγάζεται σήμερα μεμε ενοίκιο περίπου 47.000 ευρώ τον μήνα.
Ωστόσο άγνωστο για ποιο λόγο δεν το εγκατέλειψε έγκαιρα όπως ζητούσε ο ιδιοκτήτρια εταιρία ΑΔΕΞΑ Α.Ε., που είχε συμπεριλάβει ρήτρα στο συμβόλαιο, με αποτέλεσμα το ενοίκιο να εκτιναχθεί στις 81.600 ευρώ τον μήνα.
Το ποσό αυτό ήταν το ανώτατο ύψος μηνιαίου μισθώματος που είχε περιλάβει στην προκήρυξη για ανεύρεση κτιρίου που είχε δημοσιευτεί το περασμένο καλοκαίρι και πριν την αποχώρηση της διοίκησης Γκότση με άγνωστη την κατάληξη του διαγωνισμού καθώς ουδέποτε υπήρξε ανάρτηση στη διαύγεια.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης