Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

H Airbnb τροποποιεί την πολιτική επιστροφής χρημάτων, λόγω κορωνοϊού

tags :
H Airbnb τροποποιεί την πολιτική επιστροφής χρημάτων, λόγω κορωνοϊού
Η εταιρεία θα προσφέρει προσφορές για σε αυτά τα καταλύματα που θα οδηγήσουν σε νέες κρατήσεις και θα παραιτηθεί από το τέλος φιλοξενίας 3% σε νέες κρατήσεις για αυτές τις καταχωρήσεις μέχρι την 1η Ιουνίου
Η Airbnb αλλάζει την πολιτική επιστροφής χρημάτων σε μια προσπάθεια εξισορρόπησης των αναγκών των οικοδεσποτών και των επισκεπτών εν’ μέσω της παγκόσμιας επιδημίας του κορωναϊού που έχει μειώσει σημαντικά τη ζήτηση για ταξίδια.
Από τα κεντρικά της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο ανακοινώθηκε ότι θα ανταμείψει οικοδεσπότες που είναι πιο ευέλικτοι ή γενναιόδωροι με επιστροφές χρημάτων.
Η εταιρεία θα προσφέρει προσφορές για σε αυτά τα καταλύματα που θα οδηγήσουν σε νέες κρατήσεις και θα παραιτηθεί από το τέλος φιλοξενίας 3% σε νέες κρατήσεις για αυτές τις καταχωρήσεις μέχρι την 1η Ιουνίου.
“Όταν μια κρίση χτυπάει, γνωρίζουμε ότι τόσο οι φιλοξενούμενοι όσο και οι επισκέπτες επηρεάζονται, αναφέρει σε δήλωση της η Airbnb.
Οι οικοδεσπότες χάνουν χρήματα στα οποία βασίζονται για να τα βγάλουν πέρα και οι επισκέπτες χάνουν τις εξοικονομήσεις διακοπών”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης