Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Προστατέψτε τον εαυτό σας, τις ευπαθείς ομάδες, τους συγγενείς σας - Ευχαριστούμε γιατρούς και προσωπικό νοσοκομείων

Κικίλιας: Προστατέψτε τον εαυτό σας, τις ευπαθείς ομάδες, τους συγγενείς σας - Ευχαριστούμε γιατρούς και προσωπικό νοσοκομείων
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι πέραν των κρουσμάτων που είχαμε στην περιοχή, πάνω 450 δείγματα έχουν βγει αρνητικά
Μιλώντας στο προαύλιο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, το οποίο επισκέφτηκε σήμερα (15/3), ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας εξέφρασε τη στήριξή του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στους πανεπιστημιακούς, αλλά και στην διοίκηση της υγειονομικής περιφέρειας.
Η επίσκεψη το υπουργού Υγείας στην Πάτρα είχε συμβολικό χαρακτήρα καθώς στην Πάτρα νοσηλεύονται αρκετά από τα κρούσματα του κορωνοϊού ενώ έστειλε για μια ακόμη φορά το μήνυμα προς όλους, «μείνετε σπίτια σας γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά».
Ο Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε τους γιατρούς και το προσωπικό των νοσοκομείων για την μάχη που δίνουν, τον διοικητή της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, την διοικήτρια του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, Παναγούλα Μαμμή, και τον καθηγητή, Χαράλαμπο Γώγο.
«Αν θέλετε να βοηθήσετε αυτούς τους ανθρώπους στη μάχη που δίνουν, συναισθανθείτε την κρισιμότητα των στιγμών και καθίστε σπίτι σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας, τις ευπαθείς ομάδες, τους γύρω σας, τους συγγενείς σας.
Πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί αυτή η προσπάθεια για να περάσουμε την πολύ μεγάλη δυσκολία, η οποία έρχεται στη χώρα, με μία κρίση δημόσιας υγείας που βλέπετε ποια ανεπανόρθωτη ζημιά κάνει σε άλλες χώρες» τόνισε ο Β. Κικίλιας.
 «Στηρίζουμε αναφανδόν όλους αυτούς τους ανθρώπους στην προσπάθεια που έχουν κάνει», προσθέτοντας ότι «είναι εντυπωσιακό το γεγονός, ότι πέραν των κρουσμάτων που είχαμε στην περιοχή, πάνω 450 δείγματα έχουν βγει αρνητικά».
Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει μία πάρα πολύ καλή δουλειά για τον περιορισμό της νόσου, αλλά η δυσκολία είναι μπροστά», καλώντας όλους να στηρίξουν αυτούς ανθρώπους και «να μείνετε σπίτι σας» είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης