Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Γερμανία κλείνει τα σύνορα της με Γαλλία, Ελβετία και Αυστρία λόγω κορωνοϊού

Η Γερμανία κλείνει τα σύνορα της με Γαλλία, Ελβετία και Αυστρία λόγω κορωνοϊού
Tα περισσότερα κρούσματα είναι στην Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία, στην περιοχή Χάινσμπεργκ, στη Βαυαρία και τη Βάδη – Βυρτεμβέργη
Η Γερμανία κλείνει από αύριο Δευτέρα (16/3) τα σύνορά της με τη Γαλλία, την Ελβετία και την Αυστρία σε μια προσπάθεια να μειώσει την μετάδοση του κορωνοϊού.
Η γερμανική κυβέρνηση λαμβάνει καθημερινά νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού καθώς η χώρα μετρά είδη 9 νεκρούς και 4.585 κρούσματα.
Από τη Δευτέρα 16/3 αναμένεται οι μετακινήσει των πολιτών να περιοριστούν περισσότερο, με τα σχολεία σχεδόν σε όλη τη χώρα να είναι κλειστά, τα καφέ, τα εστιατόρια, τα κλαμπ, τα γυμναστήρια, τα μουσεία, τους κινηματογράφους και τους συναυλιακούς χώρους.
Τα μέτρα περιορισμού των δραστηριοτήτων διευρύνονται συνεχώς, ενώ τα περισσότερα κρούσματα εξακολουθούν να συγκεντρώνονται στην Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία, κυρίως στην περιοχή Χάινσμπεργκ, στη Βαυαρία και τη Βάδη – Βυρτεμβέργη.
Ήδη, στους δρόμους της Γερμανίας έχει περιοριστεί αισθητά  η κυκλοφορία.
Να σημειωθεί, οτι τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα αφορούν βουλευτές του Κόμματος των Φιλελευθέρων (FDP), ενώ ένα κρούσμα έχει εντοπιστεί στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Πρασίνων, χωρίς ωστόσο να έχει κατονομαστεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης