Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Κορωνοϊός: Δωρεάν διάθεση καταλυμάτων Airbnb σε γιατρούς και νοσηλευτές

tags :
Κορωνοϊός: Δωρεάν διάθεση καταλυμάτων Airbnb σε γιατρούς και νοσηλευτές
Δωρεάν διάθεση καταλυμάτων Airbnb σε γιατρούς και νοσηλευτές
Τη διάθεση καταλυμάτων που μίσθωναν σε τουρίστες μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τύπου Airbnb για τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού προχωρούν ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες.
Στην κατεύθυνση αυτή, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.) «διαθέτει καταλύματα για τις στεγαστικές ανάγκες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει η κυβέρνηση για τη στελέχωση των νοσοκομείων μας», με στόχο να βοηθήσει την προσπάθεια για τον περιορισμό του κορωνοϊού.
«Η διάθεση των καταλυμάτων θα γίνει από τα μέλη μας εντελώς δωρεάν με μόνη υποχρέωση την πληρωμή των παγίων εξόδων (ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα, κ.λπ.).
Για τον σκοπό αυτό έχει δημιουργήσει δικτυακή εφαρμογή που θα ανακοινώσει αμέσως μετά τις προσλήψεις, για να βοηθήσει τα ενδιαφερόμενα μέρη να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους (μέλη μας η μη) που επιθυμούν να παραχωρήσουν το κατάλυμά τους για αυτό τον σκοπό, να μας ενημερώσουν για να το καταχωρήσουμε στην πλατφόρμα.
Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο τα μέλη μας όσο και οι ενδιαφερόμενοι γιατροί και νοσηλευτές, μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας με email στο info@pasida.gr», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΥΔΑ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης