Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Credit Suisse: Υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες σε υποτιμημένες μετοχές

tags :
Credit Suisse: Υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες σε υποτιμημένες μετοχές
Αναμένεται ανάκαμψη τύπου V και άνοδος 15%-20% στις αγορές, τους επόμενους 12 μήνες, αναφέρει η Credit Suisse.
Το αιματοκύλισμα στις αγορές έχει φτάσει σε βαθμό τέτοιο που οι επενδυτές ενδεχομένως να έπρεπε να αρχίσουν να ενισχύουν τις θέσεις και τις τοποθετήσεις τους, χωρίς ωστόσο να εκτεθούν σε υπερβολικό κίνδυνο, ανέφερε η Credit Suisse στους πλούσιους πελάτες της.
«Εκείνοι των οποίων η τρέχουσα κατανoμή των μετοχών έχει μειωθεί χαμηλότερα από το στρατηγικό επίπεδο και μπορούν να αντέξουν την αυξημένη μεταβλητότητα, θα πρέπει να αρχίσουν να ενισχύουν τις θέσεις τους σε μετοχές» αναφέρει σε ο επικεφαλής επενδύσεων της Credit Suisse, Michael Strobaek.
Οπως μεταδίδει το Bloomberg, υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες σε υποτιμημένες μετοχές, μαζί με ευρύτερες δυνατότητες σε τομείς όπως η Tεχνολογία και η Eενέργεια.
Αλλά, ενώ οι επενδυτές πρέπει να πάρουν κάποιο ρίσκο, προειδοποιεί κατά της μεγάλης επιθετικότητας και συμβουλεύει την αποφυγή της μόχλευσης προς το παρόν, «δεδομένων των συνεχιζόμενων αρνητικών ειδήσεων και της αβεβαιότητας που δημιούργησε το ιστορικό sell off της περασμένης εβδομάδας.
Σύμφωνα με την αισιόδοξη θεώρησή του, αναμένεται ανάκαμψη τύπου V και άνοδος 15-20% των μετοχών, τους επόμενους 12 μήνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης