Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η ΔΕΛΤΑ διακρίνεται και πάλι στα Βραβεία Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας

tags :
Η ΔΕΛΤΑ διακρίνεται και πάλι στα Βραβεία Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας
Η ΔΕΛΤΑ βραβεύτηκε για 3η χρονιά στα Responsible Business Awards, ξεχωρίζοντας για τις πρωτοβουλίες υπεύθυνης επιχειρηματικότητας που αναλαμβάνει.
Η ΔΕΛΤΑ βραβεύτηκε για 3η χρονιά στα Responsible Business Awards, ξεχωρίζοντας για τις πρωτοβουλίες υπεύθυνης επιχειρηματικότητας που αναλαμβάνει.
Η φετινή διάκριση αφορά στο πρόγραμμα που υλοποιούν οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι του Κέντρου Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, μιλώντας στα μικρά παιδιά 4-6 ετών για τη σπατάλη τροφίμων και την προστασία του περιβάλλοντος.
Μέσα από το διαδραστικό παραμύθι «Ταξίδι στην Τροφούπολη» και συμμετέχοντας σε δραστηριότητες, τα μικρά παιδιά μαθαίνουν για τον σωστό τρόπο αγοράς και αποθήκευσης των τροφίμων, το μαγείρεμα βάσει οικογενειακών αναγκών, την αποθήκευση υπολειμμάτων τροφών, την ανακύκλωση συσκευασιών και τέλος ευαισθητοποιούνται σχετικά με την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια. Παράλληλα, με το παραμύθι αναδεικνύονται σημαντικές αξίες, όπως η σημασία του δεσμού της οικογένειας και της αδελφικής αγάπης.
Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική αναγνώριση της πολυετούς επιτυχημένης συνεργασίας  της ΔΕΛΤΑ με την PRC Group-The Management House.
Η ΔΕΛΤΑ και η PRC σχεδίασαν και υλοποιούν (μέσω του Κέντρου Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ) δύο διαδραστικά παραμύθια για μικρά παιδιά, το «Ταξίδι στην Πρωινοχώρα» και το «Ταξίδι στην Τροφούπολη».
Η ΔΕΛΤΑ αναλαμβάνει επί σειρά ετών ένα σύνολο δράσεων υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, για τις οποίες έχει βραβευθεί επανειλημμένα. Μόνο το 2019, η ΔΕΛΤΑ απέσπασε 20 βραβεία για τα προϊόντα και την υπεύθυνη λειτουργίας της.
Ο θεσμός των Hellenic Responsible Business Awards 2020, για πέμπτη συνεχή χρονιά, βράβευσε τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη βιώσιμη ανάπτυξη. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, σε μια λαμπερή βραδιά, υπό την αιγίδα του ΣΕΒ και με ευρεία θεσμική τιμητική στήριξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης