Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ και Play Gaming Halls

tags :
Προσωρινή αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ και Play Gaming Halls
ΟΠΑΠ σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως ότι όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ και Play στην Ελλάδα θα παραμείνουν κλειστά για διάστημα δύο εβδομάδων ήτοι από το Σάββατο 14 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020.
Ως αποτέλεσμα της απόφασης της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις 13 Μαρτίου 2020, να προχωρήσει σε επιβολή προσωρινής αναστολής λειτουργίας μιας σειράς καταστημάτων λιανικής και εμπορικών κέντρων με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Ο ΟΠΑΠ σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως ότι όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ και Play στην Ελλάδα θα παραμείνουν κλειστά για διάστημα δύο εβδομάδων ήτοι από το Σάββατο 14 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020.
Επίσης, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, οι εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Markopoulo Park θα παραμείνουν κλειστές.
Συνεπώς κατά το ως άνω χρονικό διάστημα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ θα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω του διαδικτύου για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΤΖΟΚΕΡ, καθώς και μέσω των πλανόδιων πωλητών για τα παιχνίδια της Ελληνικά Λαχεία (Scratch και Λαχεία).
Ο Damian Cope, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ δήλωσε σχετικά: "Βιώνουμε πραγματικά όλοι μας έκτακτες καταστάσεις, μπορώ όμως να διαβεβαιώσω όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, ότι ο ΟΠΑΠ ως υπεύθυνος οργανισμός, με ένα εκτεταμένο δίκτυο πρακτορείων σε όλη την Ελλάδα, παραμένει σταθερά δεσμευμένος στην διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των πελατών μας, των συνεργατών μας και των εργαζομένων μας.
Σε αυτή τη βάση ο ΟΠΑΠ συμμορφώνεται πλήρως με τις αποφάσεις της κυβέρνησης και των αρμοδίων αρχών, στηρίζοντας όλες τις ενέργειες για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας.
Έχουμε ήδη λάβει σειρά  απαραίτητων έκτακτων μέτρων ανάγκης για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στο σύνολο των δραστηριοτήτων μας καθώς και τη διασφάλιση της ετοιμότητας για το άνοιγμα των καταστημάτων μας όταν αυτό επιτραπεί. Παραμένουμε σε συνεχή επικοινωνία με τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας πράκτορες και θα συνεχίσουμε να τους παρέχουμε την αναγκαία υποστήριξη, σε όλο το εύρος που απαιτείται, καθόλη της διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης