Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρδαλιάς (Υφυπ. Προστασίας): Η Ελλάδα κλείνει τα σύνορα για πολίτες εκτός ΕΕ

tags :
Χαρδαλιάς (Υφυπ. Προστασίας): Η Ελλάδα κλείνει τα σύνορα για πολίτες εκτός ΕΕ
Νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς
Νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς.
Συγκεκριμενα, από αύριο (18/3) στις 06:00 το πρωί δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα μας πολίτες που δεν είναι Ελληνες η από χώρες της ΕΕ.
Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως «δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα μας πολίτες χωρών εκτός ΕΕ, παρά μόνο για απολύτως αναγκαία συνθήκη, που σχετίζεται αποκλειστικά για επείγουσα εργασία ή οικογένεια». «Έλληνες και αλλοδαποί από χώρες της ΕΕ μπορούν να εισέλθουν στη χώρα, αλλά με την ηχηρή σύσταση πως θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για 14 μέρες» τόνισε.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε περιορισμούς στην κυκλοφορία προσφύγων και μεταναστών στους καταυλισμούς.
«Στο πλαίσιο της διάδοσης του κορωνοϊού για τα ΚΥΤ, περιορίζεται η κυκλοφορία στους διανέμοντες στα ΚΥΤ. Θα δίνεται η δυνατότητα μετάβασης ατόμων ανά μικρές ομάδες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.
Ακόμη τόνισε πως θα απαγορευθεί προσωρινά στις λαϊκές αγορές, η διάθεση προϊόντων τα οποία δεν σχετίζονται με τροφές ενώ θα απογορεύεται ο ελλιμενισμός ιδιωτικών σκαφών από το εξωτερικό.
«Είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό - Μπορούμε και πρέπει να νικήσουμε» τόνισε καταλήγοντας ο  υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης