Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη Erdogan, Macron, Merkel, Johnson - Στο επίκεντρο κορωνοϊός και μεταναστευτική κρίση

tags :
Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη Erdogan, Macron, Merkel, Johnson - Στο επίκεντρο κορωνοϊός και μεταναστευτική κρίση
Οι ηγέτες Τουρκίας, Γερμανίας, Βρετανίας και Γαλλίας συζήτησαν  την μεταναστευτική κρίση, καθώς και πιθανές κοινές δράσεις για την καταπολέμηση του κορωνοϊού
Οι ηγέτες Τουρκίας, Γερμανίας, Βρετανίας και Γαλλίας συζήτησαν σήμερα (17/3) σε τηλεδιάσκεψη τις εξελίξεις στη Συρία και την μεταναστευτική κρίση, καθώς και πιθανές κοινές δράσεις για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία.
«Στην τετραμερή συνομιλία μεταξύ των ηγετών Τουρκίας, Βρετανίας, Γαλλίας και Γερμανίας, οι πλευρές συζήτησαν κοινές προσπάθειες για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, για ανθρωπιστική βοήθεια στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ, το μεταναστευτικό ζήτημα, την κατάσταση στη Λιβύη και τις σχέσεις Τουρκίας – ΕΕ», υπογράμμισε η τουρκική προεδρία.
Η επικοινωνία του Τούρκου προέδρου T. Erdogan, του Γάλλου ομολόγου του E. Macron, της Γερμανίδας καγκελαρίου A. Merkel και του Βρετανού πρωθυπουργού B. Johnson είχε προγραμματιστεί μετά την απόφαση της Άγκυρας να ανοίξει τα σύνορά της σε πρόσφυγες και μετανάστες για να περάσουν στην Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης