Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

“Μείνετε σπίτι και ταξιδέψτε αργότερα”, συνιστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού

tags :
“Μείνετε σπίτι και ταξιδέψτε αργότερα”, συνιστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού
Όπως ανακοινώθηκε το προσωπικό του UNWTO θα εργάζεται από το σπίτι μέχρι το τέλος Μαρτίου και ο Οργανισμός θα παραμείνει πλήρως λειτουργικός κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου
Ο Τουριστικός τομέας έχει πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό, επισημαίνει σε σημερινή ανακοίνωση του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO), συνιστώντας υπομονή και ετοιμότητα στους ανθρώπους του κλάδου.
“Μένοντας σπίτι σήμερα, μπορούμε να ταξιδέψουμε αύριο, τονίζει χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού Ζούραμπ Πολολικασβίλι.
Και τα αυριανά ταξίδια θα υποστηρίξουν θέσεις εργασίας, θα γιορτάσουν τον πολιτισμό και θα προωθήσουν τη διεθνή φιλία και κατανόηση”.
Ο Τουρισμός, υπογραμμίζει είναι ο μοναδικός τομέας που θα οδηγήσει στη μελλοντική ανάκαμψη. Θα παράσχει τις θέσεις εργασίας που χρειάζονται για την οικονομική ανάπτυξη και θα βοηθήσει ολόκληρες κοινότητες και χώρες να ανακάμψουν.

UNWTO: “Όλοι πρέπει να είμαστε μέρος της λύσης”
“Οι άνθρωποι και η ευημερία τους πρέπει να έρχονται πρώτα. Ο UNWTO συνεχίζει να συνεργάζεται στενά με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) για την προώθηση μιας συνεργατικής αντίδρασης απέναντι στον κορωνοϊό, τονίζει ο Ζούραμπ Πολολικασβίλι. Μετά από την συνάντηση στην έδρα του ΠΟΥ στη Γενεύη (10 Μαρτίου), υπογραμμίζουμε από κοινού τη σημασία της διεθνούς συνεργασίας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Αυτή είναι μια κοινή πρόκληση και όλοι πρέπει να είναι μέρος της λύσης. Οποιοσδήποτε ταξιδεύει, είτε πρόκειται για ζωτικές ανθρωπιστικές αποστολές, για βασικές επιχειρήσεις είτε για να διατηρήσει τη λειτουργία της αλυσίδας εφοδιασμού, έχει καθήκον να φροντίζει τον εαυτό τους και τους άλλους. Δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες και εξαιρέσεις, καθώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πρέπει να ανταποκρίνονται στις ευθύνες τους.
Εάν ταξιδεύετε, μείνετε ασφαλείς και ακολουθείτε τις υπάρχουσες απλές αλλά αποτελεσματικές οδηγίες”.
Όπως ανακοινώθηκε το προσωπικό του UNWTO θα εργάζεται από το σπίτι μέχρι το τέλος Μαρτίου και ο Οργανισμός θα παραμείνει πλήρως λειτουργικός κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης