Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Πρεσβεία στην Τσεχία: Έκτακτη πτήση για τον επαναπατρισμό Ελλήνων - Επικοινωνήστε με την πρεσβεία

Ελληνική Πρεσβεία στην Τσεχία: Έκτακτη πτήση για τον επαναπατρισμό Ελλήνων - Επικοινωνήστε με την πρεσβεία
Η πτήση αναχωρεί την Κυριακή στις 12.10 τοπική ώρα, με ώρα προσέλευσης στο αεροδρόμιο δύο ώρες πριν από την αναχώρηση
Απευθείας πτήση (Α36200) έχει δρομολογήσει την Κυριακή 22 Μαρτίου από το αεροδρόμιο της Πράγας για την Αθήνα, η Aegean έπειτα από ενέργειες του υπουργείου Εξωτερικών.
Mε επείγουσα ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας στην Πράγα, η πτήση αναχωρεί την Κυριακή στις 12.10 τοπική ώρα, με ώρα προσέλευσης στο αεροδρόμιο δύο ώρες πριν από την αναχώρηση.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι όσοι Έλληνες έχουν δώσει στην πρεσβεία τα στοιχεία τους, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν ξανά, έχουν ήδη καταγραφεί ως επιβάτες και θα επικοινωνήσει μαζί τους η Aegean Airlines από τα call centre της στην Ελλάδα για τις λεπτομέρειες έκδοσης των εισιτηρίων.
Όσον αφορά τους Έλληνες που δεν έχουν ήδη επικοινωνήσει με την πρεσβεία και επιθυμούν να προστεθούν στην πτήση, απευθύνεται έκκληση να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Πρεσβείας: grcon.pra@mfa.gr., σημειώνοντας ότι θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://www.mfa.gr/missionsabroad/czech/news/epeigousa-anakoinose-gia-tous-ellenes-tes-tsekhias-pou-epithumoun-na-epistrepsoun-sten-ellada.html

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης