Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: H κατάσταση με τον κορωνοϊό στη Ρωσία θα βελτιωθεί νωρίτερα από δύο - τρεις μήνες

Putin: H κατάσταση με τον κορωνοϊό στη Ρωσία θα βελτιωθεί νωρίτερα από δύο - τρεις μήνες
Ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι η κατάσταση με τον κοωονοϊό θα βελτιωθεί νωρίτερα από δύο-τρεις μήνες
Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον κορωνοϊό στη Ρωσία θα αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο, αλλά το ζήτημα βρίσκεται στο πόσο θα διαρκέσει, δήλωσε Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε με επιχειρηματίες.
«Όταν η κατάσταση θα αλλάξει, και σίγουρα θα αλλάξει προς το καλύτερο, 100%» δήλωσε ο πρόεδρος Putin, επισημαίνοντας ότι «το ζήτημα βρίσκεται φυσικά στην χρονική διάρκεια και στην μεταξύ μας αποτελεσματική συνεργασία».
Παράλληλα ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η σκληρότητα των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί, επιτρέπει να επισπευσθεί η καταπολέμηση του κορωνοϊού.
«Τα μέτρα είναι αναγκαστικά και προσωρινά.
Αλλά όσο λιγότερο διαρκέσουν τόσο πιο αποτελεσματικά θα είναι και, για να πούμε την αλήθεια, όσο πιο σκληρά είναι, τότε αυτή η περίοδος (των περιορισμών) θα μειωθεί» δήλωσε ο Putin.
Ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι η κατάσταση με τον κοωονοϊό θα βελτιωθεί νωρίτερα από δύο-τρεις μήνες.
«Σε μερικές χώρες λένε ότι ο πόλεμος κατά του κορονοϊού, τον χαρακτηρίζουν "πόλεμο", θα είναι μακρύς, αλλά όταν βγούμε από αυτή την κατάσταση, και θα βγούμε σίγουρα, ελπίζω ότι αυτό θα γίνει νωρίτερα», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος απαντώντας σε έναν επιχειρηματία που έκανε την πρόβλεψη ότι όλη αυτή η κρίση θα συνεχισθεί δύο με τρεις μήνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης