Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πότε θα αρχίσουν να ανακάμπτουν τα ταξίδια

tags :
Πότε θα αρχίσουν να ανακάμπτουν τα ταξίδια
Η έρευνα της Sojern δείχνει ότι οι ταξιδιώτες της Μέσης Ανατολής, της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης καθώς και της Βόρειας Αμερικής επαναφέρουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια το ταχύτερο δυνατόν
Ταξίδια για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία προγραμματίζουν οι ταξιδιώτες το τελευταίο 14ήμερο με αναχώρηση τον Ιανουάριο του 2021. Αυτό αποκαλύπτει νέα έρευνα από την εταιρεία Sojern. Μάλιστα τα ποσοστά είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα του 2019.
Ειδικότερα, καταγράφεται αύξηση 229% τις τελευταίες δύο εβδομάδες για κρατήσεις ταξιδίων στη Μεγάλη Βρετανία για την αρχή του επόμενου έτους.
Υπάρχει επίσης αύξηση κατά 160% των κρατήσεων πτήσεων από την Ισπανία προς το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι ημερομηνίες αναχώρησης είναι τον Ιανουάριο του 2021.
Η έρευνα δείχνει επίσης ότι οι ταξιδιώτες της Μέσης Ανατολής, της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης καθώς και της Βόρειας Αμερικής επαναφέρουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια το ταχύτερο δυνατόν. Μάλιστα δείχνουν ενδιαφέρον για ταξίδια προς το Ηνωμένο Βασίλειο για το τέλος του έτους.
Τόσο η Ανατολική όσο και η Δυτική Ευρώπη παρουσιάζουν πολύ πρόωρη αύξηση του ετήσιου προγραμματισμού ταξιδιού για τον Ιανουάριο του 2021. Συγκεκριμένα η αύξηση είναι άνω του μέσου όρου κατά 144% και 85%.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης