Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΖeniΘ: Εκπτώσεις για τους καταναλωτές και δωρεά σε νοσοκομεία

tags :
ΖeniΘ: Εκπτώσεις για τους καταναλωτές και δωρεά σε νοσοκομεία
Η δωρεά αφορά την κάλυψη των δαπανών του ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης
Δώρο το μηνιαίο πάγιο στο ρεύμα και 5% επιπλέον έκπτωση στην τιμή του φυσικού αερίου για τον Απρίλιο παρέχει η εταιρεία ΖeniΘ, η οποία προχωρά επίσης σε δωρεά σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Η δωρεά αφορά την κάλυψη των δαπανών του ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες τους για ένα ολόκληρο μήνα (μάσκες τριών τύπων και αντισηπτικά χειρός).
Ο εξοπλισμός αναμένεται να παραδοθεί στα νοσοκομεία σε συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας και τη διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης.
Η εταιρεία, συντρέχοντας, όπως αναφέρει, στον εθνικό στόχο για τον περιορισμό εξάπλωσης της Covid-19 για την προστασία της ατομικής υγείας, διαθέτει για τους πελάτες της τις «έξυπνες» πλατφόρμες της για την εύκολη και άμεση εξυπηρέτησή τους εξ αποστάσεως, με την επίσκεψη στην σελίδα της zenith.gr ή καλώντας στο 18321.
Δίνει επίσης τη δυνατότητα για την online εξόφληση λογαριασμών μέσω της σελίδας της ή με τη χρήση της online υπηρεσίας My Zeniθ, ενώ η ομάδα της ΖeniΘ παρέχει πλήρη υποστήριξη μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών Live Chat και Click2Call.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης