Τελευταία Νέα
Διεθνή

H θυγατρική της Google, Alphabet, προσφέρει 800 εκατ. δολ. για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

H θυγατρική της Google, Alphabet, προσφέρει 800 εκατ. δολ. για την καταπολέμηση του κορωνοϊού
Η Alphabet, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, προσφέρει 800 εκατ. δολ. για την αντιμετώπιση της πανδημίας
Η Alphabet προτίθεται να προσφέρει 800 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, της πανδημίας που άρχισε από την επαρχία Wuhan της Κίνας και επεκτάθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο, σκορπώντας τον θάνατο.
Η Alphabet συνεργάζεται με την εταιρεία Magid Glove and Safety για την παραγωγή δύο εκατομμυρίων έως 3 εκατομμυρίων μασκών προσώπου, ενώ παράλληλα προτίθεται να υποστηρίξει οικονομικά τις προσπάθειες που γίνονται για την ενίσχυση ιατρών και νοσηλευτών στις ΗΠΑ, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Alphabet, Sundar Pichai.
Σε αυτή την απόφαση οδήγησε η εξέλιξη της πανδημίας, η οποία έχει σκοτώσει σχεδόν 26.500 ανθρώπους παγκοσμίως, έχει στραγγαλίσει τα εθνικά συστήματα υγείας, ενώ έχει προκαλέσει τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό εξοπλισμό.
Η εταιρεία θα παράσχει 340 εκατομμύρια δολάρια σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πλατφόρμα της και 250 εκατομμύρια δολάρια στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ανέφερε επίσης ο Pichai.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης