Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορωνοϊός - Γερμανία: Στα 48.582 τα κρούσματα, 325 οι νεκροί

Κορωνοϊός - Γερμανία: Στα 48.582 τα κρούσματα, 325 οι νεκροί
H Γερμανία δεν θα χαλαρώσει τα μέτρα για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού πριν από τις 20 Απριλίου
Στα 48.582 ανέρχεται ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Γερμανία, ενώ σε 325 ο αριθμός των νεκρών, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε το Σάββατο 28/3 στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.
Τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 6.294 μέσα σε μία ημέρα και ο αριθμός των νεκρών κατά 55, σύμφωνα με τον απολογισμό.
Στο μεταξύ, ο προσωπάρχης της καγκελαρίου A. Merkel δήλωσε σε γερμανική εφημερίδα ότι η Γερμανία δεν θα χαλαρώσει τα μέτρα για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού πριν από τις 20 Απριλίου.
«Δεν μιλάμε για καμία χαλάρωση πριν τις 20 Απριλίου», δήλωσε ο Helge Braun στη διαδικτυακή έκδοση της Tagesspiegel και συμπλήρωσε ότι νωρίτερα απο τις 20 Απριλίου η Γερμανία θα αποφασίσει ποιοι περιορισμοί θα χαλαρώσουν από εκείνη την ημερομηνία.
Σημειώνεται ότι στα μέσα Μαρτίου στη Γερμανία έκλεισαν σχολεία, καταστήματα, εστιατόρια, παιδότοποι και αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ πολλές εταιρίες σταμάτησαν τη λειτουργία τους σε μια προσπάθεια να ανακοπεί η εξάπλωση της επιδημίας.
«Στη Γερμανία, αυτή τη στιγμή έχω την εντύπωση ότι ο πληθυσμός τηρεί τους κανόνες με παραδειγματικό τρόπο. Και γι’ αυτό τον λόγο είμαι πεπεισμένος ότι θα δούμε να αποδίδουν σε μερικές ημέρες», δήλωσε ο Braun .
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης