Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορωνοϊός – Καναδάς: Αποθεραπεύθηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού Trudeau

Κορωνοϊός – Καναδάς: Αποθεραπεύθηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού Trudeau
Η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά είχε διαγνωστεί πως μολύνθηκε από τον SARS-CoV-2 στις 12 Μαρτίου
Αποθεραπεύθηκε μετά τη μόλυνσή της από τον κορωνοϊό η Sophie Grégoire Trudeau, σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά, ο οποίος μπήκε επίσης σε απομόνωση τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα.
Έλαβα θετική διάγνωση από τον γιατρό μου» και τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας της Οτάβας, ανέφερε η Sophie Grégoire Trudeau σε ανάρτησή της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook το βράδυ του Σαββάτου 28/3.
Η Sophie Grégoire Trudeau ευχαρίστησε «όλους εκείνους και όλες εκείνες που [της] απηύθυναν τις καλύτερες ευχές τους» και σημείωσε πως «δεν είναι εύκολο να είσαι μόνη», ενώ έκρινε ότι η «απαραίτητη σωματική απόσταση για την προστασία μας αυτή την περίοδο πρέπει να μας ενθαρρύνει να επιδιώξουμε περισσότερη συναισθηματική εγγύτητα».
Προέτρεψε εξάλλου τους συμπολίτες της να «τηρούν τα πρωτόκολλα» του υπουργείου Υγείας και να «μείνουν σπίτι».
Η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά είχε διαγνωστεί πως μολύνθηκε από τον SARS-CoV-2 στις 12 Μαρτίου, αφού επέστρεψε από ένα ταξίδι στο Λονδίνο.
Η διάγνωση ώθησε τον Trudeau, που δεν έχει παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα, να αρχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του με τηλεργασία από την επίσημη κατοικία του πρωθυπουργού, λίγα χιλιόμετρα από το γραφείο του και το κοινοβούλιο του Καναδά.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης