Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σερβία: Στα 741 τα κρούσματα του κορωνοϊού - 13 οι νεκροί

Σερβία: Στα 741 τα κρούσματα του κορωνοϊού - 13 οι νεκροί
;Aρχισε να λειτουργεί η προσωρινή νοσοκομειακή δομή που δημιουργήθηκε στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Βελιγραδίου η οποία διαθέτει 3000 κλίνες
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο επιβεβαιώθηκαν 82 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Σερβία ανεβάζοντας στους 741 τον συνολικό αριθμό των προσβληθέντων από τον covid-19.
Τρία άτομα κατέληξαν την Κυριακή (29/3/2020) και έτσι έφτασαν τους 13 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό.
Επίσης άρχισε να λειτουργεί η προσωρινή νοσοκομειακή δομή που δημιουργήθηκε στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Βελιγραδίου η οποία διαθέτει 3000 κλίνες.
Στον χώρο αυτό νοσηλεύονται ήδη 33 ασθενείς που παρουσιάζουν ήπια κλινική εικόνα, ανακοίνωσε το σερβικό υπουργείο Υγείας.
Ο επικεφαλής της Επιτροπής δημόσιας υγείας που διαχειρίζεται την πανδημία, επιδημιολόγος Predrag Kohn επισήμανε, σε συνέντευξη Τύπου, ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα εκδηλωθεί η έξαρση της επιδημίας στην Σερβία και χρειάζεται να τηρηθούν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας για να μην υπάρξει συμφόρηση στα νοσοκομεία.
Ο Kohn εκτίμησε ότι η εμφάνιση της νόσου θα αρχίσει να έχει φθίνουσα πορεία από το Πάσχα και μετά ωστόσο - υπογράμμισε - θα χρειαστεί να περάσει τουλάχιστον άλλος ένας μήνας για να επέλθει η κανονικότητα.
 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης