Τελευταία Νέα
BN DATAROOM

Απόλυτη σύγχυση για τις τουρκικές υπερπτήσεις πάνω απ΄τον Εβρο και την Αλεξανδρούπολη

tags :
Απόλυτη σύγχυση για τις τουρκικές υπερπτήσεις πάνω απ΄τον Εβρο και την Αλεξανδρούπολη
-Καθεστώς συσκότισης υπάρχει σχετικά με τις τελευταίες πολύ σοβαρές παραβιάσεις τουρκικών μαχητικών στον εναέριο χώρο της Θράκης. Πρόκειται για μια ποιοτική αναβάθμιση των στρατιωτικών προκλήσεων της Αγκυρας που αιφνιδίασε το ελληνικό ΥΠΕΘΑ και αναζητείται τρόπος απάντησης…

-Το βάθος…διάτρησης του ελληνικού εναέριου χώρου πάνω από την ηπειρωτική Ελλάδα, παραμένει αδιευκρίνιστο.  Δημοσιεύματα, ακόμη και του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων υποστήριξαν ότι έφτασε μέχρι την…Καβάλα για να προκαλέσουν την οργίλη διάψευση του υπουργού άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται κατά γενική ομολογία σε ψυχοσυναισθηματική αστάθεια.

-Όπως σας πληροφορήσαμε πρόσφατα, η ατμόσφαιρα στο Μέγαρο Μαξίμου είναι τοξική για το πρόσωπο του, γεγονός που του έχει περιέλθει κάνοντας τον να ψάχνει παντού συνομωσίες.
Ακόμη και σε δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τον Δένδια, τον Κικίλια και την…Κεραμέως, ψηλότερα από τον ίδιο.

-Οι περιστάσεις όμως δεν προσφέρονται για εσωκομματικά ξεκατινιάσματα. Η κοινή γνώμη οφείλει να ενημερωθεί αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα για αυτές τις…νέου τύπου τουρκικές υπερπτήσεις. Και ασφαλώς να μάθουμε τι είδους απάντηση ετοιμάζει η ελληνική πολεμική αεροπορία αν συνεχιστεί για πολύ αυτό το…καλαμπούρι. Είπαμε, έχουμε τη σκοτούρα του κορωνοιού τώρα, αλλά όχι να φτάσουν οι Τούρκοι πιλότοι πάνω από την Αγχίαλο και να μη το πάρουμε χαμπάρι…

-Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται χαμηλά στον κατάλογο με τα κρούσματα κορωνοιού, όμως το ποσοστό θνησιμότητας που είναι η ασφαλέστερη ένδειξη για τον πραγματικό αριθμό κρουσμάτων(όταν δεν γίνονται τεστ…)αρχίζει και στραβώνει. Κυμαίνεται σταθερά πάνω από το 3% με αυξητική τάση γεγονός που σημαίνει ότι τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα από όσα εντοπίζονται.

-Είναι απόλυτα χαρακτηριστικό ότι άλλες χώρες όπως το Ισραήλ και η Αυστραλία με τριπλάσια καταγεγραμμένα κρούσματα από την Ελλάδα έχουν το ένα τρίτο των θανάτων, ενώ υπάρχει και η Ισλανδία που με ανάλογο αριθμό διαπιστωμένων κρουσμάτων εμφανίζει θνησιμότητα 0.2%!

-Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ελληνικά νοσοκομεία δεν κάνουν καλά την δουλειά τους, αλλά ότι ο πραγματικός αριθμός κρουσμάτων απέχει ανησυχητικά από τις επίσημες ανακοινώσεις. Γι αυτό και υπάρχει η σκέψη για διενέργεια δειγματοληπτικών τεστ σε όλη την επικράτεια. Μόνο που δεν υπάρχει ακόμη η σχετική δυνατότητα. Και αυτό ίσως είναι η πρώτη σοβαρή αστοχία στην μέχρι τώρα διαχείριση της κρίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης