Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ενισχύονται τα ποσοστά του Trump παρά τη σκληρή κριτική από τα ΜΜΕ - Το 49% «εγκρίνει» το έργο του

tags :
Ενισχύονται τα ποσοστά του Trump παρά τη σκληρή κριτική από τα ΜΜΕ - Το 49% «εγκρίνει» το έργο του
Πολλοί εκτιμούσαν ότι ο κορωνοϊός θα προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στη δημοτικότητα του Trump
Προς έκπληξη πολλών Αμερικανών που κλίνουν προς τα Αριστερά, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις από το Gallup, Reuters/Ipsos και Economist/YouGov δείχνουν ότι το 49% εγκρίνει το έργο του Donald Trump, συντρίβοντας τα όνειρα εκείνων που ήλπιζαν ότι ο κορωνοϊός θα τελειώσει αυτό που δεν κατάφεραν η Ρωσία και οι έρευνες της Ουκρανίας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος -ο οποίος είναι στη μέση μιας εκστρατείας για την επανεκλογή του- απολαμβάνει εντυπωσιακούς αριθμούς έγκρισης, μεταξύ των οποίων και πολλοί Δημοκρατικοί.
Έχει συγκεντρώσει τη διπλή στήριξη από τα δύο σώματα του Κογκρέσου κατά το χειρισμό της κρίσης του κορωνοϊού.
Ακόμα και ο Joe Biden -ο άνθρωπος που ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία τονίζοντας ότι ο Trump είναι τρομερός για τη χώρα και πρέπει να απομακρυνθεί με κάθε κόστος- είπε ότι ο πρόεδρος κάνει καλή δουλειά κατά τη διάρκεια της έκτακτης ανάγκης και εξέφρασε την ελπίδα για τη συνεχιζόμενη επιτυχία του.
Η κατάσταση αυτή απογοήτευσε και πολλά μέσα ενημέρωσης, που επιχείρησαν αρνητική κάλυψη του Trump από τη στιγμή που ανακοίνωσε για πρώτη φορά την υποψηφιότητά του.
Δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν από την εκλογή του, δεν κατάφεραν την αποπομπή του, και τώρα φαίνεται ότι δεν μπορούν να τον κατηγορήσουν για το COVID-19.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης