Κίνα: Στους 3.305 οι νεκροί, άλλα 48 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κίνα: Στους 3.305 οι νεκροί, άλλα 48 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο
Στα 81.518 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην ηπειρωτική Κίνα
Στους 3.305 ανέρχονται οι νεκροί στην ηπειρωτική Κίνα από την επιδημία του κορωνοϊού.
Όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της Κίνας, καταγράφηκε αύξηση των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορω νοϊό ως τα μεσάνυχτα χθες Δευτέρα, εξέλιξη που αντέστρεψε την τάση μείωσης των προηγούμενων τεσσάρων ημερών, διευκρινίζοντας πως σε όλες τις περιπτώσεις, επρόκειτο για ανθρώπους που ταξίδεψαν στη χώρα από το εξωτερικό.
Στην ηπειρωτική Κίνα καταγράφηκαν 48 νέα κρούσματα χθες Δευτέρα, ενημέρωσε η Εθνική Επιτροπή Υγείας, από 31 πού ήταν μία ημέρα νωρίτερα.
Και τα 48 κρούσματα ήταν «εισαγόμενα», σύμφωνα με την ορολογία των κινεζικών αρχών, με το σύνολο αυτών των περιπτώσεων να αυξάνεται σε 771 ως χθες.
Δεν αναφέρθηκε κανένα κρούσμα μετάδοσης του SARS-CoV-2 εντός της χώρας.
Από τα νέα κρούσματα, 10 καταγράφηκαν στην Εσωτερική Μογγολία και πρόκειται για επιβάτες οι πτήσεις των οποίων εξετράπησαν στο Πεκίνο.
Η Σαγκάη κατέγραψε 11 νέα κρούσματα, ενώ το Πεκίνο τρία.
Η πόλη Ουχάν, η πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι, από όπου άρχισε η πανδημία, δεν κατέγραψε κανένα νέο κρούσμα για έβδομη συναπτή ημέρα, σύμφωνα πάντα μετά τα στοιχεία της Εθνικής Επιτροπής Υγείας.
Ως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 30/3, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό στην ηπειρωτική Κίνα ανερχόταν σε 81.518.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS