Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέα μέτρα απο Lufthansa και Eurowings για την ασφαλή μετακίνηση των ταξιδιωτών

tags :
Νέα μέτρα απο Lufthansa και Eurowings για την ασφαλή μετακίνηση των ταξιδιωτών
Τα καθίσματα στην κατηγορία Economy και Premium Economy θα μπλοκαριστούν και θα παραμείνουν δωρεάν σε όλες τις πτήσεις από τη Γερμανία
Η Lufthansa και η Eurowings θεσπίζουν περαιτέρω μέτρα για να εξασφαλίσουν τη φυσική απόσταση μεταξύ των επιβατών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.
Τα καθίσματα στην κατηγορία Economy και Premium Economy θα μπλοκαριστούν και θα παραμείνουν δωρεάν σε όλες τις πτήσεις από τη Γερμανία. Αυτό ισχύει και για τις πτήσεις εντός της Γερμανίας.
Ο παρών κανονισμός δεν ισχύει για πτήσεις προς τη Γερμανία, διότι η κορυφαία προτεραιότητα των αεροπορικών εταιρειών παραμένει να επιστρέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στην πατρίδα τους.
Επιπλέον, από τώρα και στο εξής, όλες οι πτήσεις της Lufthansa και της Eurowings στα εσωτερικά αεροδρόμια θα αντιμετωπίζονται μόνο σε κτίρια όπου αυτό είναι εφικτό, δεδομένης της υπάρχουσας αερολιμενικής υποδομής και των επίσημων κανονισμών.
Αυτό το μέτρο σκοπεύει να βοηθήσει τους επιβάτες να αποφύγουν να ταξιδεύουν με λεωφορεία. Όπου αυτό δεν είναι εφικτό σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα λειτουργούν δύο φορές περισσότερα λεωφορεία, κάτι που συνέβη και στις τελευταίες ημέρες.
Και τα δύο μέτρα θα εφαρμοστούν έως τις 19 Απριλίου 2020.
Η Lufthansa και η Eurowings έχουν ήδη λάβει πολλά μέτρα για να αυξήσουν την απόσταση μεταξύ των επιβατών σε όλη την αλυσίδα ταξιδιού, για παράδειγμα σε μετρητές check-in ή κατά την επιβίβαση και αποβίβαση από το αεροσκάφος. Η υπηρεσία επί του σκάφους έχει επίσης προσαρμοστεί όσον αφορά τα σημερινά μέτρα φυσικής απομάκρυνσης.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης