Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισπανία - Κορωνοϊός: Με 849 θανάτους σε ένα 24ωρο, καταγράφει θλιβερό ημερήσιο ρεκόρ

Ισπανία - Κορωνοϊός: Με 849 θανάτους σε ένα 24ωρο, καταγράφει θλιβερό ημερήσιο ρεκόρ
Στην 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με 8.189 νεκρούς, η Ισπανία απαγόρευσε τις κηδείες
Με την πανδημία του κορωνοϊού να συνεχίζει να εξαπλώνεται στον πλανήτη και μεγάλο τμήμα του οποίου βρίσκεται σε καραντίνα, η Ισπανία έσπασε σήμερα 31 Μαρτίου το ημερήσιο ρεκόρ των θανάτων, καθώς σημειώθηκαν 849 νέοι θάνατοι σε 24 ώρες.
Στην δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης με 8.189 νεκρούς, η Ισπανία απαγόρευσε τις επικήδειες τελετές και περιόρισε στους τρεις τους παρευρισκόμενους σε έναν ενταφιασμό.
Ο μεγάλος φόβος των ισπανικών αρχών παραμένει ο υπερκορεσμός των μονάδων εντατικής νοσηλείας που λειτουργούν ήδη στα όρια των δυνατοτήτων τους με προσωπικό που παραπονιέται με πικρία για την έλλειψη προστατευτικού εξοπλισμού.
Παντού όπου μαίνεται η επιδημία, αναζητείται το σημείο κορύφωσης του ρυθμού των θανάτων, που θα αναγγείλει την αντιστροφή της τάσης και την αποσυμπίεση των μονάδων εντατικής θεραπείας.
Ο απολογισμός της πανδημίας επιβαρύνθηκε σήμερα με περισσότερους από 38.000 θανάτους ανά τον κόσμο, με την Ιταλία να έχει ξεπεράσει το φράγμα των 11.000 νεκρών, ενώ οι ΗΠΑ ξεπέρασαν το όριο των 3.000 θανάτων.

Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης