Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Phoenix Capital: Η πτώση στη Wall δεν τελείωσε - Οι αγορές δεν έχουν τεστάρει ακόμα τα χαμηλά τους

tags :
Phoenix Capital: Η πτώση στη Wall δεν τελείωσε - Οι αγορές δεν έχουν τεστάρει ακόμα τα χαμηλά τους
Phoenix Capital: Η πτώση στη Wall Street δεν τελείωσε
H έντονη νευρικότητα και μεταβλητότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στη Wall Street.
Αυτό που απασχολεί τους επενδυτές είναι εάν η Wall Street έχει ήδη βρεθεί στα χαμηλά της, ή πτώση θα συνεχιστεί περαιτέρω αναφέρει σε report της η εταιρία παροχής επενδυτικών υπηρεσιών Phoenix Capital.
Η πραγματικότητα είναι ότι ανεξάρτητα από το αν η πανδημία Covid-19 τελειώσει νωρίτερα ή αργότερα, η οικονομική επιβράδυνση από το χάος που έχει προκαλέσει είναι πραγματική.
Τα ομόλογα οδηγούν τις αγορές μετοχών.
Τα spreads στα ομόλογα υψηλής απόδοσης έχουν πραγματοποιήσει ράλι, αλλά αγωνίζονται να κλείσουν το χάσμα από το όριο ανοίγματος τη Δευτέρα 16 Μαρτίου (κόκκινο κουτί).

Το ίδιο ισχύει και για τα spreads στις αποδόσεις των ομολόγων με επενδυτική βαθμίδα.
Εδώ, τα spreads έχουν πράγματι εισέλθει στο χάσμα, όπως δείχνει η τεχνική ανάλυση, αλλά πρέπει να διασπάσουν βασικές στηρίξεις και να κινηθούν σε υψηλοτέρα επίπεδα.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Fed έχει ανακοινώσει ότι θα αγοράσει εταιρικά ομόλογα με επενδυτική βαθμίδα, με απεριόριστο QE, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι αυτό δεν έχει λάβει χώρα ακόμα, αναφέρει η Phoenix Capital.

Εάν τα spreads  τόσο στα ομόλογα υψηλής απόδοσης όσο και σε αυτά με επενδυτική βαθμίδα διασπάσουν τις στηρίξεις τότε οι Wall Street θα κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα.
Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο δείκτης NYSE αγωνίζεται για να διασπάσει την ισχυρή αντίσταση (κόκκινη γραμμή στο παρακάτω διάγραμμα), οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η πτώση στη Wall Street θα συνεχιστεί και η αγορά δεν έχει δει ακόμα τα χαμηλά της.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης