Επιχειρήσεις

Νέο μέλος στο δίκτυο της Endeavor Greece η Vivante Health

tags :
Νέο μέλος στο δίκτυο της Endeavor Greece η Vivante Health
Νέο μέλος στο δίκτυο της Endeavor Greece η εταιρεία Vivante Health
Ο Kίμων Αγγελίδης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Vivante Health, επιλέχθηκε ως ο 31ος Endeavor Entrepreneur του οργανισμού στη χώρα μας, στο πλαίσιο μιας ηλεκτρονικής διαδικασίας επιλογής, το διήμερο 23-25 Μαρτίου, κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε το 1ο Διαδικτυακό Διεθνές Πάνελ Επιλογής (ISP) στο οποίο επιλέχθηκαν έξι επιχειρηματίες από έξι διαφορετικές χώρες για να ενταχθούν στο διεθνές δίκτυο της Endeavor.
Ο Κίμων Αγγελίδης, καθηγητής βιολογίας αλλά και διακεκριμένος επιχειρηματίας, έχει ιδρύσει συνολικά τέσσερις εταιρείες. Πριν από τη Vivante ίδρυσε την EosHealth, που αργότερα μετονομάστηκε σε Livongo Health, μία ψηφιακή εταιρεία στον χώρο της υγείας που παρέχει ιατρικές υπηρεσίες σε ασθενείς που πάσχουν από διαβήτη.
Τον περασμένο Ιούλιο, η εταιρεία εντάχθηκε στο χρηματιστήριο του Nasdaq, με την αποτίμησή της να φτάνει σήμερα περίπου τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η Vivante Health είναι μία καινοτόμος ψηφιακή εταιρεία στον τομέα της υγείας, η οποία έχει επανεφεύρει τον τρόπο αντιμετώπισης των χρόνιων παθήσεων, με πρώτο το έντερο. Το πρόγραμμα για την πεπτική υγεία GIThrive, μέσω της έξυπνης τεχνολογίας που διαθέτει, της προηγμένης επιστήμης και της προσαρμοσμένης ανθρώπινης υποστήριξης που παρέχει, βοηθά τους χρήστες να βελτιώσουν την πεπτική τους υγεία, μειώνοντας, ταυτόχρονα, το κόστος της θεραπείας.
Η εταιρεία απασχολεί 61 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν έδρα στην Ελλάδα.
Μέχρι στιγμής έχει 16 πελάτες παγκοσμίως. Πρόσφατα, η Vivante κατοχύρωσε στρατηγική συνεργασία με την Johnson & Johnson, με στόχο τη χρήση αναλυτικών μεθόδων για τον εντοπισμό βιοδεικτών για ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο και τη μετέπειτα παρέμβαση προκειμένου να σταματήσουν ή να τροποποιήσουν την εξέλιξη της νόσου τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης