Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κύπρος: Στους 9 οι νεκροί του κορωνοϊού στην Κύπρο, 320 τα κρούσματα

Κύπρος: Στους 9 οι νεκροί του κορωνοϊού στην Κύπρο, 320 τα κρούσματα
Ακόμη ένας νεκρός, 58 τα νέα κρούσματα από τον κορονοϊό στην Κύπρο
Ακόμη ένα νεκρό μετράει η Κύπρος από τον κορωνοϊό, καθώς και 58 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, όπως ανακοινώθηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη στο κυπριακό υπουργείο Υγείας.
Στους εννέα ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Κύπρο, ενώ ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 320, περιλαμβανομένων και των δέκα που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις.
Οπως δήλωσε ο Δρ Μάριος Λοΐζου, επιστημονικός διευθυντής, Διεύθυνσης Λευκωσίας ΟΚΥπΥ, στην «τεράστια προσπάθεια να σταματήσουμε την πανδημία και να περιορίσουμε τις συνέπειές της...χάσαμε ακόμα έναν συνάνθρωπό μας.
Πρόκειται για άντρα 66 ετών, με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό».
Μετά από αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, είπε, οι θάνατοι από τη νόσο COVID-19 στην Κύπρο έγιναν εννέα, οκτώ άντρες και μία γυναίκα, με μέσο όρο ηλικίας τα 68.
Εφτά από αυτούς είχαν κάποιας μορφής επιβαρυντικούς παράγοντες.
Κατά την ενημέρωση, ο Λεόντιος Κωστρίκης, καθηγητής Μοριακής Ιολογίας του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου προειδοποίησε ότι εάν δεν θέλουμε να βιώσουμε τις απελπιστικές εικόνες που έζησαν στην Ιταλία και αλλού θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που έκαναν, σημειώνοντας ότι «δεν κινδυνολογούμε».
Εξάλλου, ο Δρ. Λοΐζου είπε ότι η εικόνα που παρατηρείται αυτή τη στιγμή παγκόσμια τρομάζει και εξήρε τη λήψη μέτρων την κατάλληλη στιγμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης