Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στα περίπτερα το περιοδικό Yellow Box Audio/Video/Home Entertainment/Music Magazine

tags :
Στα περίπτερα το περιοδικό Yellow Box Audio/Video/Home Entertainment/Music Magazine
Το περιοδικό κυκλοφορεί κάθε δυο μήνες πανελλαδικά στα περίπτερα όλης της χώρας
Οι λάτρεις των νέων τεχνολογικών επιτευγμάτων στο χώρο του ήχου, της εικόνας, των επιλογών διασκέδασης στο σπίτι, της κριτικής δίσκων βινυλίου και CDs καθώς και της κριτικής βιβλίων,  θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται πλέον  μέσα από τις σελίδες του Yellow Box Magazine.
Ειδικότερα, το πρώτο τεύχος του νέου Yellow Box Magazine βρίσκεται στα περίπτερα από τις 27 Μαρτίου με πλούσια θεματολογία που μεταξύ άλλων εστιάζει σε παρουσιάσεις νέων προϊόντων ήχου (ηχεία, ενισχυτές, streamer, ενισχυτές ακουστικών, ακουστικά, πικάπ, παρουσιάσεις και κριτική δίσκων μουσικής) και εικόνας (τηλεοράσεις, βιντεοπροβολείς, mobilenews).
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πρώτο τεύχος του YELLOW BOX υπάρχει η «παρθενική» παρουσίαση του Avant garde Uno Fino, ενός ηχείου με προσωπικότητα, της ιδιαίτερα όμορφης και τεχνολογικά εξελιγμένης τηλεόρασης της B&O Beovision Harmony με πάνελ από την LG, οι «θηριώδεις» ενισχυτές της LAMM, το USB DAC της CayinIdac-6MK2, το Kii Audio Three, ένα ηχείο που κυκλοφορεί στη αγορά «κάθε 10 χρόνια», μια πρόταση Έλληνα κατασκευαστή LAB12 με εξαγωγικό προφίλ, ένα ρεπορτάζ αγοράς για συσκευές Streaming και πολλά ακόμα θέματα. Επίσης, στο περιοδικό φιλοξενείται ένα εκτενές άρθρο με τις διαθέσιμες επιλογές streaming στην Ελλάδα καθώς και για πρώτη φορά, κριτική βιβλίων με αναλυτική παρουσίαση του τίτλου “H Τζούλιετ γυμνή” του Νικ Χόρνμπυ.
Το περιοδικό κυκλοφορεί κάθε δυο μήνες πανελλαδικά στα περίπτερα όλης της χώρας, ευελπιστώντας να γίνει η νέα, αγαπημένη συνήθεια όσων ασχολούνται με τον ήχο, την εικόνα και γενικά την τεχνολογία γύρω από αυτά. Το κόστος του είναι € 6,00.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Yellow Box Magazine αποτελεί έμπνευση των διοργανωτών του Black Box Audio Video Show, μιας πρωτοπόρας έκθεσης που θα διοργανωθεί το πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν σημαντικές Hi-End εταιρείες ήχου, HiFi ηχοσυστήματα, Τηλεοράσεις 8Κ, βιντεοπροβολείς τελευταίας τεχνολογίας, ακουστικά, βινύλια και gadgets.

Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης