Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

MAZARS: Στο πλευρό των επιχειρήσεων για την ασφάλεια κατά την τηλεργασία

tags :
MAZARS: Στο πλευρό των επιχειρήσεων για την ασφάλεια κατά την τηλεργασία
Η ραγδαία αύξηση εργαζομένων από το σπίτι δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο ευκαιριών για κακόβουλες ενέργειες καταλήγοντας σε αναπόφευκτα αυξημένο επιχειρησιακό κίνδυνο
Η  ταχύτατη εξάπλωση της πανδημίας ανάγκασε έναν μεγάλο αριθμό εταιρειών να εφαρμόσουν την τηλεργασία σε κλίμακα η οποία δεν έχει προηγούμενο.
Αυτή η γενίκευση, παρ’ ότι σε πολλές περιπτώσεις έδωσε μια νέα και ενδιαφέρουσα προοπτική εργασίας, δεν παύει να αποτελεί οργανωτική και τεχνολογική πρόκληση, ιδιαίτερα όταν υλοποιείται σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης.
Η ραγδαία αύξηση εργαζομένων από το σπίτι δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο ευκαιριών για κακόβουλες ενέργειες καταλήγοντας σε αναπόφευκτα αυξημένο επιχειρησιακό κίνδυνο.
Το τελευταίο που θα ήθελε να αντιμετωπίσει μια επιχείρηση σήμερα είναι εκτός των θεμάτων της πανδημίας, να αποκτήσει και πρόβλημα απώλειας δεδομένων και συστημάτων.
Στη Mazars, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ευθύνη και την κρισιμότητα των στιγμών αυτών και ως εκ τούτου, υλοποιώντας έμπρακτα το όραμα μας για κοινωνικά υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, δημιουργήσαμε την ηλεκτρονική διεύθυνση safeguarding@mazars.gr, όπου μπορείτε να μας αποστείλετε ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια της τηλεργασίας ή να ζητήσετε να έχουμε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.
Τα ερωτήματα αυτά θα τα απαντήσουμε pro bono.
Διαβάστε επίσης 5 άμεσα εφαρμόσιμες ενέργειες ασφάλειας σχετικά με την τηλεργασία: http://maza.rs/gjWg50z3fox

www.bankingnews.gr
http://maza.rs/gjWg50z3fox

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης