Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μνήμες 11ης Σεπτεμβρίου ξυπνά στη Νέα Υόρκη ο κορωνοϊός - Μετατρέπεται στην Ουχάν των ΗΠΑ, με 1.562 νεκρούς

tags :
Μνήμες 11ης Σεπτεμβρίου ξυπνά στη Νέα Υόρκη ο κορωνοϊός - Μετατρέπεται στην Ουχάν των ΗΠΑ, με 1.562 νεκρούς
Οι εικόνες από την αμερικανική Μητρόπολη είναι αποκαρδιωτικές, με τα κρεματόρια να διευρύνουν το ωράριο λειτουργίας
Μνήμες 11ης Σεπτεμβρίου ξυπνά στη Νέα Υόρκη ο κορωνοϊός, καθώς οι αναλυτές εκτιμούν ότι μετατρέπεται στην Ουχάν των ΗΠΑ.
Οι εικόνες από την αμερικανική Μητρόπολη είναι αποκαρδιωτικές, με τα κρεματόρια να διευρύνουν το ωράριο λειτουργίας, λόγω των χιλιάδων νεκρών, σύμφωνα με το zerohedge.
Συνολικά στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί 245.573 κρούσματα, ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους 6.058 άτομα, με την πολιτεία της Νέας Υόρκης να δέχεται βαρύ πλήγμα, καθώς οι νεκροί ανέρχονται σε 1.562.
«Προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο, το οποίο αρχίζει να υλοποιείται», δηλώνει ο επικεφαλής του συνδέσμου Γραφείων Τελετών της Νέας Υόρκης, Mike Lanotte.
Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι οι αρχές χαλάρωσαν τους κανονισμούς, ώστε τα κρεματόρια να λειτουργούν και τις νυχτερινές ώρες, ακριβώς όπως είχε συμβεί στην Ουχάν, από όπου ξεκίνησε η εξάπλωση του κορωνοϊού.
Ο JPDiTroia, υπεύθυνος του κρεματορίου Fresh Pond στο Κουίνς, δήλωσε στο Reuters ότι η πανδημία είναι ότι χειρότερο έχει ζήσει στα 50 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης.
« Κανείς δεν έχει φανταστεί αυτό που συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης