Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η σκληρή πραγματικότητα στις ΗΠΑ - Υπερωρίες στα κρεματόρια, φυλακισμένοι σκάβουν τάφους

Η σκληρή πραγματικότητα στις ΗΠΑ - Υπερωρίες στα κρεματόρια, φυλακισμένοι σκάβουν τάφους
Μέσα σε μια ημέρα οι ΗΠΑ κατέγραψαν σχεδόν 1.200 θανάτους με τους νεκρούς πλέον να έχουν ξεπεράσει τους 6.000
Άνευ προηγουμένου είναι το πλήγμα του κορωνοϊού στις ΗΠΑ, που καταγράφει παγκόσμιο ρεκόρ κρουσμάτων.
Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε μια ημέρα οι ΗΠΑ κατέγραψαν σχεδόν 1.200 θανάτους με τους νεκρούς πλέον να έχουν ξεπεράσει τους 6.000.
Αλλά οι ΗΠΑ είναι μακράν πλέον και η πρώτη χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων, καθώς έχει ξεπεράσει τα 245.000 και ενώ τα δύσκολα είναι μπροστά.
Είναι χαρακτηριστικό πως τουλάχιστον το 80% των Αμερικανών έχει τεθεί σε καραντίνα ή σε περιοριστικά μέτρα, τα οποία, όπως υποστήριξε ο Bill Gates θα πρέπει οπωσδήποτε να διατηρηθούν για 10 εβδομάδες προκειμένου να ανακοπεί η εφιαλτική πορεία του ιού.

Υπερωρίες στα κρεματόρια

Επίκεντρο της κρίσης παραμένει η Νέα Υόρκη, που έχει μετατραπεί σε Ουχάν.
Η μεγαλούπολη θρηνεί πάνω από 1.500 νεκρούς και πλησιάζει τα 50.000 κρούσματα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησαν χθες Πέμπτη οι υγειονομικές αρχές της.
Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές ότι τα κρεματόρια δουλεύουν υπερωρίες, επεκτείνοντας το ωράριο λειτουργίας, και κάνοντας καύσεις νεκρών ακόμα και μέσα στη νύχτα.
Σημειώνεται ότι ο Λευκός Οίκος προέβλεψε προχθές ότι η πανδημία θα στοιχίσει τη ζωή σε 100.000-240.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ.
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/body%20loading%20in%20nyc%20morgue%20truck.jpg?itok=2eztmlK9
Ομαδικούς τάφους σκάβουν οι φυλακισμένοι

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες αναφορές, οι φυλακισμένοι εξαναγκάζονται να σκάβουν ομαδικούς τάφους για τους νεκρούς από κορωνοϊό με αμοιβή 6 δολ./ώρα.
Πριν από ένα μήνα, η MintPress News ανέφερε ότι, στην περίπτωση μιας ιδιαίτερα κακής επιδημίας COVID-19 στη Νέα Υόρκη, οι αρχές είχαν καταρτίσει σχέδια έκτακτης ανάγκης για την απόρριψη των σωμάτων σε ομαδικούς τάφους στο νησί Hart, το Μπρονξ στο Long Island Sound.
Τα σχέδια είχαν συνταχθεί από τον πρώην Δήμαρχο της Νέας Υόρκης Micheal Bloomberg κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Το άρθρο ίσως εμφανίστηκε ανησυχητικό τότε, θεωρώντας ότι η πόλη είχε μόνο ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και ο ασθενής μηδέν απομονώθηκε στο σπίτι της στο Μανχάταν.
Αλλά ένα μήνα αργότερα, τα πράγματα επιδεινώθηκαν…
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/AP_143477981438_edited.jpg?itok=RRbVasJS
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης