Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sainsbury's (Βρετανία): Αίρει τους περιορισμούς στις προμήθειες ανά πελάτη

tags :
Sainsbury's (Βρετανία): Αίρει τους περιορισμούς στις προμήθειες ανά πελάτη
Η εταιρία σούπερ μάρκετ αίρει τους περιορισμούς στον αριθμό αγαθών που μπορούσαν να προμηθευτούν οι καταναλωτές, καθώς αγοράζουν μόνον ό,τι χρειάζονται
Η βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ Sainsbury's ανακοίνωσε σήμερα 4 Απριλίου, ότι θα αρχίσει να αίρει περιορισμούς που είχε επιβάλει στον αριθμό αγαθών που μπορούσαν να αγοράσουν οι καταναλωτές για να αποτραπεί μια μαζική αγορά προϊόντων από κάποιους λόγω κορωνοϊού, καθώς οι πελάτες της αρχίζουν να αγοράζουν ακριβώς ό,τι τους χρειάζεται.
"Καθώς συνεχίζαμε να έχουμε αποθέματα, επανεξετάσαμε αν χρειαζόταν να εξακολουθήσουμε να περιορίζουμε τον αριθμό τεμαχίων που μπορούσε να αγοράζει ο κόσμος.
Με ικανοποίηση σας ανακοινώνω ότι θα αρχίσουμε από την Κυριακή να αίρουμε περιορισμούς", αναφέρει ο γενικός διευθυντής της αλυσίδας Mike Coupe σε επιστολή του προς τους πελάτες.
Οι περιορισμοί που θα συνεχίσουν να ισχύουν θα αφορούν μόνον τα πιο δημοφιλή προϊόντα, στα οποία περιλαμβάνεται το γάλα UHT, τα ζυμαρικά και οι κονσέρβες τομάτας, σημείωσε.
"Οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν τώρα μόνον ό,τι χρειάζονται γι'αυτούς και τις οικογένειές τους.
Αυτό σημαίνει ότι τώρα έχουμε συχνά στα ράφια μας αποθέματα όλη την ημέρα και στο τέλος της ημέρας", πρόσθεσε.
Ο Coupe σημείωσε επίσης ότι ο όμιλος Sainsbury's, όπως και οι ανταγωνιστές του στη βρετανική αγορά, ενισχύουν τον τομέα των παραδόσεων παραγγελιών που έχουν γίνει μέσω Ίντερνετ.
Πριν από δύο εβδομάδες η αλυσίδα διέθετε 370.000 παραγγελίες μέσω Ίντερνετ, ενώ ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει αυξήσει σε 600.000 τις παραγγελίες που θα μπορούν να γίνουν μέσω Ίντερνετ και είτε να παραδοθούν στο σπίτι είτε να τις πάραλαβει κάποιος από το κατάστημα.
"Θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε τις δυνατότητές μας τις ερχόμενες εβδομάδες", κατέληξε ο γενικός διευθυντής της αλυσίδας.
Η Morrisons ανακοίνωσε παράλληλα τη Δευτέρα ότι αύξησε τις παραδόσεις της κατά 60% από τα επίπεδα προ κορονοϊού.
Και οι τέσσερις μεγάλοι όμιλοι σουπερμάρκετ της Βρετανίας, στους οποίους περιλαμβάνονται επίσης η Tesco και η Asda της Walmart, δίνουν προτεραιότητα στους ηλικιωμένους και τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού για τα ψώνια μέσω Ίντερνετ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης