Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεραμέως: Ακόμα και τον Ιούλιο μπορεί να διεξαχθούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις

Κεραμέως: Ακόμα και τον Ιούλιο μπορεί να διεξαχθούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις
«Kαταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι Πανελλαδικές εξετάσεις να διενεργηθούν όσο πιο κοντά γίνεται στις καθιερωμένες ημερομηνίες τους τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο», τονίζει η Ν. Κεραμέως
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις μπορεί να διεξαχθούν ακόμα και τον Ιούλιο, δηλώνει η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ν. Κεραμέως, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων υπογραμμίζει  ότι «καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι Πανελλαδικές εξετάσεις να διενεργηθούν όσο πιο κοντά γίνεται στις καθιερωμένες ημερομηνίες τους τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο».
Η κ. Κεραμέως για την τηλεκπαίδευση δηλώνει ικανοποιημένη από την υλοποίησή της και σημειώνει  πως με γνώμονα την εξασφάλιση της πρόσβασης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση «φροντίσαμε επιπλέον για τη δυνατότητα σύνδεσης στις ψηφιακές τάξεις και μέσω τηλεφώνου -με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο».
Για την τριτοβάθμια εκπαίδευση η υπουργός ξεκαθαρίζει ότι «το εαρινό εξάμηνο δεν θα χαθεί» και προσθέτει «έχουμε εμπιστοσύνη στο ελληνικό πανεπιστήμιο και στις δυνατότητές του.
Η ακαδημαϊκή κοινότητα μπορεί να βγει μπροστά σε αυτή τη μεγάλη κρίση».
Πρόθεση της κυβέρνησης για τη Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με την κ. Κεραμέως, «είναι να παράσχουμε τη δυνατότητα τέλεσης Λειτουργιών κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την προσέλευση πιστών, μόνο με την παρουσία του ιερέα και του ψάλτη».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης