Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Προτάσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών σε οικονομία, εργασία από τον κορωνοϊό παρουσιάζει ο Τσίπρας

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Προτάσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών σε οικονομία, εργασία από τον κορωνοϊό παρουσιάζει ο Τσίπρας
Στις 14:00 μετά το μεσημέρι
Τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση των συνεπειών σε οικονομία και εργασία από την πανδημία του κορωνοϊού αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Επί της ουσίας ο κ.Τσίπρας αναμένεται μαζί με τους αρμόδιους τομεάρχες (Ευκλείδη Τσακαλώτο, Νίκο Παππά, Έφη Αχτσιόγου και Αλέξη Χαρίτση) να παρουσιάσει προτάσεις, μια δέσμη μέτρων για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και της ρευστότητας των επιχειρήσεων.
Το πρόγραμμα θα τιτλοφορείται «#Μένουμε_ Όρθιοι: Συνεχίζουμε μετά την πανδημία. Μη μαζεύουμε πάλι συντρίμμια. Για τον εργαζόμενο και την επιχείρηση, για την κοινωνία και την οικονομία» και πρόκειται να παρουσιαστεί στις 14:00 μετά το μεσημέρι.
Σημειώνεται πως τόσο ο κ.Τσίπρας όσο και πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καλούν την κυβέρνηση να λάβει πιο γενναία μέτρα για τη θωράκιση της ελληνικής οικονομίας και τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων, προειδοποιώντας πως εάν αυτό δεν συμβεί τώρα, τότε η επόμενη ημέρα, μετά την άρση των αποκλεισμών λόγω του κορωνοϊού, θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και η χώρα πιθανόν θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια ακόμα μεγαλύτερη κρίση ύφεσης από αυτήν που βίωσε τα προηγούμενα χρόνια.
Για αυτό το λόγο ο κ.Τσίπρας αναμένεται να τονίσει την ανάγκη να υπάρξει μια παρέμβαση ευρείας κλίμακας τώρα και όχι αργότερα, διότι σε αυτήν την περίπτωση τα ποσά που θα χρειαστούν, θα είναι πολλαπλάσια τόσο για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων όσο και συνολικά της ελληνικής οικονομίας.
Υπενθυμίζεται άλλωστε πως ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως τα μέτρα για την ελληνική οκονομία που έχει λάβει η κυβέρνηση είναι ανεπαρκή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης