Ανησυχία για την υγεία του Johnson - Άρχισε αγωγή με οξυγόνο - Εξετάσεις για ήπαρ και νεφρά

Ανησυχία για την υγεία του Johnson - Άρχισε αγωγή με οξυγόνο - Εξετάσεις για ήπαρ και νεφρά
Επισήμως, η Downing Street επιμένει ότι ο Johnson «πηγαίνει καλά» και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο γραφείο του
Συναγερμός έχει σημάνει στη Μεγάλη Βρετανία μετά την εισαγωγή του Βρετανού πρωθυπουργού, Boris Johnson, στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Daily Mail, οι γιατροί έκριναν σκόπιμο, ο Βρετανός πρωθυπουργός να αρχίσει αγωγή με οξυγόνο, ενώ αναμένεται να κάνει εξετάσεις για τα λευκά αιμοσφαίρια, τη λειτουργία του ήπατος και νεφρών.
Υπενθυμίζεται ότι ο Johnson νοσηλεύεται από χθες (6/4/2020) το βράδυ στο νοσοκομείο St Thomas, κοντά στη Downing Street.
Η είδηση έγινε γνωστή στη Βρετανία λίγο μετά το τέλος του διαγγέλματος τη Βασίλισσας Ελισάβετ.
Ο Johnson αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο γιατί τα συμπτώματα του κορωνοϊού δεν υποχωρούσαν, σχεδόν 10 μέρες αφού διαγνώστηκε θετικός στον ιό.
Επισήμως, πάντως, η Downing Street επιμένει ότι ο Johnson «πηγαίνει καλά» και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο γραφείο του.
«Θα παραμείνει στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται να παραμείνει, όμως άκουσα ότι πηγαίνει καλά και προσδοκώ να τον δω το συντομότερο δυνατόν πίσω στον αριθμό 10 της Downing Street», δήλωσε ο υπουργός Στέγασης, Robert Jenrick, στο ραδιόφωνο του BBC.
«Δεν επρόκειτο για επείγουσα εισαγωγή, έτσι περιμένω ότι θα επιστρέψει σύντομα στον αριθμό 10», πρόσθεσε ο Jenrick αναφερόμενος στο γραφείο και την κατοικία του Johnson στην Downing Street.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS